PREDSEDNIK VUČIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU Budućnost pripada onima koji grade, a ne onima koji ruše (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

Prema rečima Aleksandra Vučića važno je samo ono što možemo da uradimo za svoj narod, za svoju Srbiju.

Predsednik je podvukao da izbori nikada nisu bili igra, niti je država igračka i dodao da su ovi izbori važniji nego ikada do sada.

- Moramo da čuvamo stabilnost za našu decu i za naše unuke, da sačuvamo žive glave, ali i da nastavimo da radimo i da se naša ekonomija razvija.Razgovaramo o idejama, planovima i programima, ne odgovaramo na uvrede onih koji su uništili sve nacionalno i državno u Srbiji.Ljudi u Srbiji treba da daju glas onome ko može da sačuva mir i stabilnost, onome ko može da se bori za Srbiju i molim vas da izađete na izbore, jer budućnost pripada onima koji grade, a ne onima koji ruše. Do velike i ubedljive pobede 3.aprila, živela Srbija - zaključio je predsednik Vučić.

Okupljenim građanima su se obratili i kandidati sa liste „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“, Aleksandar Šapić i Ana Brnabić.

Aleksandar Šapić je podsetio da je ostalo još malo vremena do izbora, koji će prema njegovim rečima odrediti sledeću dekadu.

- Ovo je istorijski momenat, u kome se stvara jedna nova, moderna Srbija.
Da bismo mogli da nastavimo tim putem, važno nam je da pobedimo na svim nivoima, važno je da pobedi lista “Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve”, ali i naš predsednički kandidat Aleksandar Vučić, tvorac nezavisne, slobodarske srpske politike u kojoj je interes naroda i Srbije na prvom mestu. Važno je i da razvijamo svaki deo Beograda jednako i zato je predsednik Vučić podržao moju ideju da u okviru kabineta gradonačelnika jedan čovek bude zadužen samo za prigradska naselja - istakao je Šapić.

Ana Brnabić je obraćajući se građanima, istakla da je naš cilj da napravimo istorijsku pobedu u prvom krugu predsedničkih izbora i da 3. aprila izaberemo politiku rada i rezultata.

- Možemo da pričamo o svemu što smo uradili, o najjačoj ekonomiji, najvećim platama i penzijama do sada, o ulaganjima u zdravstvo i kulturu i o tome da Srbija napreduje, a to nam garantuje jedino mir i stabilnost. Srbija je danas dovoljno jaka i hrabra da poštuje druge, ali i da kaže da će uvek braniti svoje - zaključila je Brnabić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading