Premijerka Brnabić oduševljena Bosilegradom i Vladičinim Hanom: Na tim lokacijama sačekalo je divno iznenađenje (FOTO)
Instagram

Prvi dan posete Pčinjskom okrugu, premijerka Brnabić je provela u Bosilegradu i Vladičinom Hanu.

- Imala sam prilike da se lično uverim da je Bosilegrad jedna od najuspešnijih opština u Srbiji po pitanju vakcinacije protiv korona virusa. Još jednom čestitam svim stanovnicima ove male opštine, koji su po pitanju odgovornosti zadali domaći zadatak i mnogim gradovima u Srbiji - saopštila je ona.

Kako je premijerka napisala na svom profilu, u Vladičinom Hanu je obišla nedavno otvoreni vrtić Pčelica, kojim su želeli da smanje listu čekanja za upis dece u vrtiće.

- Tu me je sačekao problem kakav se samo poželeti može - lista čekanja se dodatno povećala što znači da se u prethodnih nekoliko godina rađa mnogo više dece u Vladičinom Hanu.

Zajedno sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja već od sledeće nedelje kreću u posao dodatnog proširenja kapaciteta predškolskih ustanova u ovoj opštini.

- Radujem se sutrašnjem nastavku obilaska Pčinjskog okruga i razgovoru sa građanima kako bih direktno od njih čula šta sve Vlada Srbije može da uradi da dodatno unapredi kvalitet njihovog života - objavila je premijerka Brnabić i dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Brnabić (@anabrnabic)

 

- Uživam i u obilasku Republike Srbije i upoznavanju sa svim prirodnim lepotama naše zemlje, a ovaj okrug svakako ima mnogo prirodnih lepota koje treba videti.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading