ŠEŠELJ PONOVO DOMINIRAO U JUTARNJEM PROGRAMU Moramo doći u poziciju da nas Rusi brane kao da su oni napadnuti! (VIDEO)

Treba da inteziviramo odnose sa Rusijom. Jedino na taj način bili bismo potpuno obezbeđeni. Moramo doći u situaciju da Rusija brani Srbiju onako kako bi branila samu sebe da je napadnuta, rekao je za Novo jutro televizije Pink, lider radikala dr Vojislav Šešelj.

Toma Fila, Vojislav Šešelj
Toma Fila, Vojislav Šešelj, Foto: Printscreen

Šešelj je komentarišući to što, kako se navodi, SAD i Hrvatska završavaju pregovore o isporuci američkih oklopnih borbenih vozila Hrvatskoj, što prema mišljenjima nekih stručnjaka u Srbiji znači da SAD sprema Hrvate za rat, rekao da to što im šalju nije neka naročita snaga i da je to za nas gotovo beznačajna opasnost.

- To su pre svega transporteri koji prevoze do osam vojnika. Dobili su obavezu da formiraju prvo jednu brigadu, a u perspektivi da imaju tri brigade. Hrvati pretenduju na teritoriju pored Dunava pozivajući se na neke stare katastarske karte, međutim kako se Srbija dosta naoružala, posebno u vazduhoplovstvu, ne mogu da računaju, pogotovo na invaziju leve obale Dunava u Bačkoj – rekao je Šešelj. Kako dodaje, naša vojska nije brojna, ali ima dobro obučene i opremnjene jedinice.

- Mi nemamo pravog protivnika ni sa jedne strane i nijedna naša granica ne može biti ugrožena ni od jednog našeg suseda. Naši oficiri treba pažljivo da prate i izučavaju kako da odgovarajuće reaguju ukoliko bi zaista došlo do agresije – rekao je Šešelj.

On je rekao da što pre treba da inteziviramo odnose sa Rusijom i da pod hitno damo diplomatski status pripadnicima ruske humanitarne misije u Nišu.

- Jedino na taj način bili bi potpuno obezbeđeni. Moramo doći u situaciju da Rusija brani Srbiju onako kako bi branila samu sebe da je napadnuta – rekao je Šešelj.

ŠAPIĆ ŠOKIRAO ČITAVU JAVNOST! Novinari su zaćutali kad je rekao šta misli o predsedniku Srbije!

On je naglasio da nama jedina opasnost može pretiti od NATO-a, tako da nam u toj eventualnoj situaciji može mnogo koristiti pakt sa Rusijom. Šešelj je komentarišući komemoraciju povodom 74. godišnjice ubistava ustaša u Blajburgu rekao da se često u našem narodu zaboravlja da je tamo ubijem veliki broj četnika i srpskih civila, čak, dodao je, puno žena i dece.

- Oko 10 hiljada crnogorskih četnika je tamo ubijeno. Pobijeno je mnogo četnika i domobrana, ali ubijeno je puno i hrvatskih civila. U ovom slučaju je ubijeno oko 30 do 40 hiljada i oko 30 hiljada Srba i Slovenaca. Pobijeni su svi pripadnici takozvane plave garde, to su bili sledbenici Draže Mihajlovića – rekao je Šešelj. Kako kaže, koga su se god dočepali, komunisti su ubili.

U HRVATSKU STIŽE VELIKO ZLO Amerikanci im daju 60 BREDLIJA da udare na Srbe, Lazanski izneo jezive podatke!

- Međunarodno pravo ne štiti pripadnike partijskih vojski i paravojnih jedinica, štiti samo pripadnike državne vojske. Pavelić je tako sve ustaše prebacio u domobrane – rekao je Šešelj.

Šešelj je rekao da nije problem što će neko odati počast mrtvima, i kada srodnici odaju počast zločincima i dalje su to njihovi srodnici. Šešelj je istakao da je problem manifestacija koja se tom prilikom održava, a to je sve do ove godine bilo pravo ustaško orgijanje.

"DRŽAVA DA REAGUJE!" Ugljanin prodaje Kosovo za Sandžačku republiku?! Sastao se sa Kurtijem, OVO je njihov monstruozni plan

- Ove godine su Austrijanci zabranili ustaška obeležja i bila je dozvoljena jedino zvanična hrvatska zastava – rekao je Šešelj.

Kako kaže, veoma je interesantno i to što hrvatski zvaničnici nisu otišli tamo na taj dan, već su išli odvojeno i to par dana pre komemoracije.

 

 • Korisnik: Furija
  20/05/2019 - 15:49
  Iz istorije Srbi su UVEK naje#ali kad su srbe rusi branili...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi