Policija
Alo!/Masanori Jošida
Policija

Alo!/Masanori Jošida

Policija, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Ali, u poruci nije objasnio šta ga je nateralo da digne ruku na sebe, pišu mediji.

Pročitajte još:

Podsetimo, prošlog meseca je Srbiju potresla slična tragedija, kada se dečak N.M., učenik šestog razreda, ubio zbog loših ocena.

Užas se dogodio u porodičnoj kući dečaka u Negosavlju. Prema prvim saznanjima, mališan je iskoristio zauzetost roditelja i u njihovoj sobi obio zaključanu fioku u kojoj je otac S. M. držao pištolj.

Preporučujemo i ovo:

Repetirao ga je, stavio cev u usta i opalio. Detonacija je uznemirila ukućane i komšiluk, pa su pohitali u sobu, gde su dečaka pronašli u lokvi krvi. Na lice mesta došla je ekipa Hitne pomoći, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt.

Pored njega je pronađeno oproštajno pismo i 15 evra ušteđevine!

Prema nezvaničnim informacijama, dečak je u potresnom pismu ostavljenom roditeljima naveo da se ubio zbog kritika na račun loših ocena u prvom polugodištu.

- Ne mogu više da podnesem kritike zbog loših ocena! Sada više nećete imati koga da kritikujete. Nadam se da će dete koje mama čeka biti bolje nego ja. Nadam se da će vas ono usrećiti i da će biti bolje. Nemam ništa više da vam ostavim, osim ušteđevine od 15 evra - naveo je dečak u svom oproštajnom pismu.

Bio uvek veseo i vredan!

Dečak je bio učenik šestog razreda Osnovne škole „Radovan Kovačević“ u Medveđi. Meštani Negosavlja i đaci škole koju je mališan pohađao kažu da su ga poznavali kao veselog i marljivog. Pomagao je roditeljima oko kuće i svima je neverovatno da je digao ruku na sebe.