Nenad Rašić, Rada Trajković
Alo!/Ilustracija
Nenad Rašić, Rada Trajković

Alo!/Ilustracija

Nenad Rašić, Rada Trajković, Foto: Alo!/Ilustracija

Udar na Srpsku listu i Srbe sa Kosova i Metohije uoči izbora u južnoj srpskoj pokrajini se nastavlja. Vlasti u Prištini preko svojih vodećih štampanih i elektronskih medija nastavljaju da vode prljavu kampanju u kojoj je glavna zvezda Rada Trajković, perjanica Đilasovog Saveza za Kosovo.

SAMO MISLI KAKO BEOGRAD DA UBODE "PRSTOM U OKO" Đilasov kandidat za kosovskog premijera priziva prijem u Interpol. Snimak otkriva njegove motive (VIDEO)

Sada se nisu zaustavili na tome, već uz podršku šiptarskih medija nastavljaju propagandu i kampanju. Kako se nezvanično saznaje, sve to čine uz tapšanje po ramenu prištinskih funkcionera.

Traži funkciju premijera!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 02.10.2019. 16:56 - 02.10.2019. 17:34 Nenad Rašić političar iz koalicije okupljene oko Rade Trajković i zvanično je zatražio podršku Albanaca kako bi postao premijer nezavisnog Kosova nakon predstojećih izbora. Nenad Rašić, Foto: Printscreen * Rašić se u intervjuu otvoreno najavio da će tražiti jednu od tri ključne pozicije kako bi vodio tzv.

Tesna saradnja ima samo jedan cilj, a to je urušavanje političke volje naroda na jugu države. Oslabiti volju naroda, i napraviti distrakciju koja će Srbe na Kosovu usmeriti u pogrešnom pravcu.

Naime, Nenad Rašić političar iz koalicije okupljene oko Rade Trajković i zvanično je zatražio podršku Albanaca kako bi postao premijer takozvanog nezavisnog Kosova nakon predstojećih izbora.

Za sve ovo uživa podršku albanskih lidera i srpske opozicije.

Kako se saznaje, mediji podržavaju ovu tesnu saradnju, pa na svojim portalima redovno objavljuju tekstove o Radi Trajković i Nenadu Rašiću.

Naslovne strane elektronskih medija krase fotografije Srba koji su okrenuli leđa srpskom narodu na Kosovu.

Da podsetimo, Rašić je u intervjuu Slobodnoj Evropi jasno rekao da je ovo test za demokratiju na Kosovu.

Naime, Rašić je snimio dva predizborna spota, od kojih je jedan ispred crkve Sv. Nikole u Prištini koju Albanci žele da sruše, a koju su godinama koristili kao javni toalet. Da stvar bude gora, Rašić se obratio biračima na albanskom jeziku i otvoreno se odrekao Srbije.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina