Nenad Rašić
Printscreen
Nenad Rašić

Printscreen

Nenad Rašić, Foto: Printscreen

Đilasov kandidat za kosovskog premijera Nenad Rašić svojim novim gostovanjem ponovo je izvrgao ruglu sudbinu Srba na KiM, koji žele duboke veze sa matičnom Srbijom i koji su protiv osamostaljivanja, te prijema Kosova u Interpol.

Dragan Đilas, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

On je jasno istakao nadu da će Kosovo pre ili kasnije postati deo Interpola, te da bi to moglo poslužiti kao sredstvo protiv Beograda, koji neguje, kako je ocenio agresivan pristup, prema Kosovu i građanima Kosova.

Nemac zabio Srbiji nož u leđa, procurio sraman video snimak!

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 01.10.2019. 13:56 Bruka i sramota. Aljbin Kurti, Foto: Printscreen * Neviđeni skandal na skupu u Gnjilanu * Švarc sedi u društvu Kurtija * Isplivao snimak Član nemačkog Bundestaga Stefan Švarc, ispred Socijaldemokratske partije nemačke (SPD), na skupu u Gnjilanu sedeo je pored Aljbina Kurtija lidera albanskog Pokreta "Samoopredeljenje"!

- Ja mislim da je tu taj najbitniji deo koji bi verovatno bio ovoj sad politici u Beogradu, ovo moram da kažem, malo agresivnijeg pristupa i retorike koja se svakodnevno koristi prema Kosovu i prema građanima Kosova, da bi u tom slučaju, ako bismo postali deo Interpola, mogli na neki način da utiču da to bude neki, ajde da kažemo, prst u oko politici sadašnjoj u Beogradu - rekao je on u gostovanju na RTK2.

BONUS VIDEO: Goran Vesić posle suđenja sa Draganom Đilasom