MONSTRUM IZ ZVEZDARSKE ŠUME Mališa je Kaju (3) silovao do smrti, od mučenja joj popucali organi, a on sad OVO radi u zatvoru!

Mališa se u zatvoru zbližio sa osuđenim vehabijom.

Mališa Jevtović
Mališa Jevtović, Foto: MUP

Mališa Jevtović, monstrum koji je osuđen na maksimalnih 40 godina zatvora zbog surovog silovanja i ubistva trogodišnje Katarine Kaje Janković 2005. godine, u zatvoru Nova Skela promenio je veru i priključio se vehabijama!

Ćerka ušla u sobu i uhvatila oca kako SILUJE SVOJU MAJKU! Ono što se dogodilo sa staricom će vas naježiti!

Kako se saznaje, sa islamistom sa kojim služi kaznu zatvora Jevtović se moli i klanja svakodnevno.

- Jevtović se u zatvoru zbližio sa osuđenim vehabijom, koji služi kaznu u ovom zatvoru. Malo-pomalo, vodili su razgovore, a onda je jevtović poprimio ponašanje cimera. Postao je islamista, koji se klanja i koji pokazuje agresivno ponašanje, ali o kajanju i onome što je učinio devojčici ne govori. Pustio je bradu i sa novim prijateljem razmenjuje muslimanske pozdrave - otkriva izvor i dodaje da on ne može da tvrdi da li je Jevtović veru promenio iz ubeđenja ili eventualno zbog novca koji mu je možda ponuđen.

Crnogorka koja je pregazila Miloša i Snežanu ponudila basnoslovnu cifru da se brani sa slobode, EVO ŠTA JE SUD ODLUČIO!

Molitva u zatvorima, kako objašnjava, nije zabranjena, niti bilo ko može da ograniči osuđenicima da menjaju veru sve dok se ponašaju u skladu sa pravilima i kućnim redom.

Mališa Jevtović je neko vreme kaznu služio u zatvoru Zabela, a onda je prebačen u Novu Skelu u Beogradu, u kojoj kazne služe i druge surove ubice i silovatelji. Jevtović je iza rešetaka punih 13 godina, a široj javnosti postao je poznat kao akter jednog od najmonstruoznijih zločina u Srbiji, koji je počinio zajedno sa svojom devojkom, majkom male Kaje, Anom Filipović iz Beograda, koja je osuđena na 37 godina zatvora.

Saša Mirković usmrtio poznatu grčku glumicu!

- Malena Kaja umrla je u najgorim mukama 17. jula 2005. Majka i njen ljubavnik Mališa doneli su je u bolnicu u besvesnom stanju, već modru i ukočenu. Kaja je preminula iste večeri, a oni su lekare hladnokrvno slagali da je dete palo s kreveta. Lekari su odmah uočili sumnjive povrede i pozvali policiju. Ispostavilo se da su povrede po telu nastale u roku od 48 sati, ali i da je dete trpelo stravično zlostavljanje. Prema navodima iz obdukcionog nalaza, Katarini su usled seksualnog zlostavljanja bili pocepani jetra i unutrašnji organi i zbog toga je iskrvarila - podseća sagovornik šta je utvrđeno tokom postupka, na kraju kog su majka i Jevtović osuđeni.

Sud je utvrdio da je Jevtović zlostavljao dete na skrovitim mestima u Zvezdarskoj šumi. Majka je to znala, i dok se on seksualno iživljavao nad njenom ćerkicom, ona ih je ostavljala same i čekala da monstrum završi zlostavljanje.

- Dan pre nego što je detetu pozlilo otišli su u šumu. Ana je ostala kod česme da puši cigaru i čuva stražu Mališi, koji je malu Kaju poveo dublje u šumu. Brutalno se iživljavao nad njom do te mere da je detetu pozlilo. Umesto da je odvedu kod lekara, ljubavnici su pokušali da prikriju zlostavljanje. Vratili su je kući, gde su je zajedno okupali i seli da večeraju. Međutim, kada su shvatili da je dete u nesvesti i modro, odveli su je kod lekara, ali je bilo kasno - podseća sagovornik.

On dodaje i da su se tokom suđenja bivši ljubavnici međusobno optuživali za smrt deteta, kao i da je Jevtović posle hapšenja lagao da je bio pripadnik Jedinice za specijalne operacije iako je bio radnik "Gradske čistoće".

- Ana Filipović je jedna od žena sa najvećom zatvorskom kaznom u Srbiji. Robiju služi u ženskom zatvoru u Požarevcu i ne pravi probleme u toj ustanovi - kaže izvor.

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: To sam ja i samo ja
  29/08/2018 - 22:56
  Prokleti bili...
 • Korisnik: Цицка
  29/08/2018 - 22:14
  Ovo je nesto najsurovije sto se desilo posledjih godina, ali nista manje nema surovosti medju komentatorima , procitajte pazljivo sve te komentare , medju njima toliko ima izivljavanja u pisanju da se skoro ne razlikuju od Malise i Kaje . Neka je siroto dete makar gore sa dobrim andjelima.
 • Korisnik: It
  29/08/2018 - 21:14
  Obesiti
 • Korisnik: Deda Đoka
  29/08/2018 - 15:45
  Razdvojte ih: Mališu u rudnik podzemne eksploatacije i da ne izlazi iz okna do kraja kazne da zaradi za hranu i smeštaj, pa neka tamo pušta bradu i moli se nekom drugom bogu. A vehabiju isto tako samo u drugi rudnik.
 • Korisnik: ax
  29/08/2018 - 14:58
  Kako ko mislio, ali ja bi obadvoje pod nož pa da se više ni ne pominju.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi