Biljana Mijatović, Siniša Radovančev
Alo!
Biljana Mijatović, Siniša Radovančev

Alo!

Biljana Mijatović, Siniša Radovančev, Foto: Alo!

Bojan nije bio na izricanju presude, plašio se da nešto ne napravi, a ja sam mu rekao: „Bolje da ostaneš kod kuće!“- Milovan Mijatović

Biljanin brat blizanac teško podnosi gubitak sestre, jednom je bio u sudnici i nokautirao je Sinišu Biljanin otac

Milovan Mijatović, otac brutalno ubijene Biljane, koju je nevenčani muž Siniša Radovančev (51) usmrtio na njen 30. rođendan, uoči izricanja presude zatekao se na hodniku suda oči u oči sa zetom, na rastojanju od svega nekoliko metara! Tom prilikom otvorio je dušu za „Alo!“ i rekao da Biljanin brat blizanac Bojan nije došao na izricanje presude, jer se plašio da nešto ne napravi, dok on samo zahvaljujući unukama uspeva da preživi agoniju!

Siniša Radovančev je u Višem sudu u Pančevu osuđen na 12 godina zatvora zbog zločina počinjenog 21. novembra 2017. u naselju Sodara. Tragedija se dogodila dok su u drugoj sobi bile njihova ćerka Anja od svega mesec dana i Biljanina ćerka iz prvog braka Marija (13).

Pre izricanja presude, Siniša je s lisicama na rukama, okružen čuvarima, bio na hodniku, dok je Biljanin otac stajao na svega nekoliko metara od njega. Na pitanje kako se oseća dok gleda ubicu svoje ćerke, Milovan je otvorio dušu.

- Ne mogu da shvatim da postoji takva zver! Da to svesno uradi ženi koja mu je rodila dete, dok drugo dete sve to gleda?! Stalno se pitam kako je to moglo da se dogodi? Bio je nasilnik… Čuo sam od mnogih ljudi da je drzak. Stekao je malo kapitala i misli da može da radi šta hoće! - kroz suze je rekao Milovan i s teškom mukom ispričao da Biljanin brat blizanac teško podnosi gubitak sestre.

EKSKURZIJA NA ZLATIBORU POŠLA PO ZLU! Đake sačekao pijani vozač, odveli ga na alko-test i tu počinje njihov pakao! Roditelji očajni!

- Sin ne može Sinišu očima da vidi! Nije došao, plašio se da nešto ne napravi i da opet ne bude problema. Jednom je bio u sudnici i nokautirao je Sinišu! Zato sam mu rekao da ostane kod kuće. Ja mogu da se obuzdam, ali teško mi je. Mogu da se kontrolišem samo zbog svoje dve unuke, da njima ne otežavam - jada se nesrećni otac.

Siniša Radovančev nožem ubio Biljanu Mijatović

Fejsbuk

Siniša Radovančev nožem ubio Biljanu Mijatović, Foto: Fejsbuk

On kaže da još ne zna zašto je Siniša to uradio. 

- Suđenje se svelo na to da li je bio normalan ili ne, ali nije utvrđeno zašto je počinio zločin. To što on govori skroz je neozbiljno. Koji stepen ludila treba da budeš da bi nekoga ubio? Kažu da je bio pijan... Svi ponekad popiju, ali ne ubijaju svoje najbliže - ispričao nam je ucveljeni otac, dok se držao za stub.

TELO BEBE PRONAĐENO U POLJSKOM VC-U Psihijatri pregledali porodilju (29) iz okoline Valjeva! Evo šta su utvrdili o slučaju koji trese Srbiju

Siniša se tokom suđenja branio „da mu je pao mrak na oči“ kada mu je Biljana, navodno, rekla: „Pi*ko jedna, ni dete nije tvoje“ i da je posle toga kao kroz maglu video da ona leži u krvi. 

Milovan kaže da mu je u toku suđenja mnogo smetalo Sinišino nonšalantno ponašanje i otkriva da mu se nijednog trenutka nije izvinio!

PODIGNUTA OPTUŽNICA Ocu silovanog (6) dečaka preti zatvor? Otišao s oružjem u kuću napasnika, a onda... Srbija se nije mogla smiriti

- Sve vreme je pun sebe. Nijednom se nije izvinio. Nije ni uzeto u obzir njegovo bahato ponašanje u sudu. Treba malo da se osvesti i bude drugima primer da tako nešto ne rade. Kazne treba da budu maksimalne. Samo tako može da se zaustavi neko ko zlostavlja članove svoje porodice - tvrdi Milovan Mijatović.