Jelena Marjanović
Privatna arhiva
Jelena Marjanović

Privatna arhiva

Jelena Marjanović , Foto: Privatna arhiva

Različite priče

- Analiza je pokazala da se Marjanovićeve izjave ne poklapaju sa rezultatima veštačenja baznih stanica. Veoma je važno naglasiti da se ove Zoranove izjave ne mogu koristiti pred sudom i nemaju značaja za krivični postupak. Međutim, mi smo analizirali sve da bismo pokazali da je on pričao različite priče - objašnjava direktor CFI Nenad Šipka.

On pojašnjava da je Zoran u jednom razgovoru za Kurir ispričao da je Jelena, uoči nestanka, jednom istrčala do kraja nasipa.

Pročitajte još:

 

- Međutim, bazne stanice pokazuju da je ona došla na 600 metara od kraja nasipa, pa je onda počela da se vraća. To baca sumnju na njegovu izjavu, jer se postavlja pitanje kako je on mogao da ima saznanje o tome da je njegova supruga stigla do kraja rampe. Da li je možda video da ona dolazi do kraja nasipa - objašnjava Šipka.

Biciklista

Druga sporna izjava, po mišljenju CIF, priča je o susretu sa biciklistom na nasipu.

 

- Kada se ukrste podaci baznih stanica i naša analiza o tačkama kretanja, nemoguće je da biciklista nije video da se Jelena kreće ka spomen-ploči sa njegove desne strane. Ako je u tom trenutku prolazio, on je morao da vidi Jelenu, ako je ona bila tamo. Prema našim proračunima, biciklista se sa Zoranom i Janom sreo na 160 metara od spomen-ploče - dodao je sagovornik.

Nasip u Borči

Dejan Briza

Nasip u Borči, Foto: Dejan Briza

Podsetimo, CFI, na čijem je čelu Nenad Šipka, uključio su se u slučaj zločina u Borči nakon što su ih angažovali rođaci ubijene pevačice iz porodice Krsmanović, koji su bili nezadovoljni tokom zvanične istrage.

Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki. Ona je kobnog dana otišla na trčanje sa suprugom Zoranom i ćerkicom Janom. Nesrećna žena nestala je tokom trčanja na nasipu, o čemu je njen suprug obavestio policiju. Momentalno je otpočela detaljna pretraga, a telo je nađeno sutradan u kanalu koji se nalazi pored samog nasipa. Zbog ubistva Jelene Marjanović, posle 17 meseci uhapšen je njen suprug Zoran, koji je u pritvoru CZ proveo 10 meseci.

 

 

Komentari (11)

Jocaaa

15.10.2018 01:26

A zar nije sipka tvrdio da ona nije ubijena na nasipu.. sad ispada da jeste..samo se zranove.izjave ne slazu dokle je trcala

ivan

15.10.2018 15:27

@Jocaaa - Jelena je ubijena u kuci.Svi se izivljavali nad njom usmrtili je .Bacili je u kanal.Pa uklanjali tragove svi Marjanovici su umesani.

ivan

15.10.2018 02:59

Nigde to nema.Namucena Jelena dok bila ziva .Sada umesto da hapse ubicu I saucesnike.Svakog dana nova verzija ne moze zena pocivati u miru.Sve Marjanovice hapsite nema eksjuza vise.Vazno advokati se nagrabusili para sada moze kako hoce.

ivana

15.10.2018 14:16

@ivan - Slazem se sa tvojim komentarom ,sve marjanovice u zatvor tamo im je mesto.

gara

15.10.2018 18:35

@ivan - Mislim da ce ih i bog i narod prokleti za izivljavanje na Jeleni strasno sramota.

mina

15.10.2018 12:48

Verujem u Sipku, on se maksimalno bori da dokaze da Zoran laze a i svi ostali ukucani. Malo po malo Sipka ce da pobednik bude u svemu ovoma.

Seka

15.10.2018 14:19

Ma nema ovde pravde, dok svi Marjanovici ne odgovaraju. Sve ce ovaj Sipka dokazati, posle bi mogli i advokati da im se pridruze.

milena R

15.10.2018 18:42

Sad treba da se sve kocke sloze, posto stalno nesto se otkriva.Uovom slucaju Sipka ce istrajati i svaka ti cast, za ubistvo se odgovara zato dobri covece rasturi lazljive Marjanovice i pokazi gde treba da provedu ostatak zivota.

Sipka je lud

16.10.2018 16:10

Zasto Sipka precutuje saradnju sa parapsihologom I njegovim poremecenim bratom koji se leci u ludnici. Krajnje je vreme da se sve otkrije.

ivana

16.10.2018 21:34

@Sipka je lud - Mozda je obratno, ali tacno je da je vreme da se otkrije sve. Zasto ga smatras ludim sto polako ulazi u trag lazi Marjanovica. Sipka puna pdrska vama samo napred bog ti dao zdravlja.

mina

17.10.2018 10:32

@Sipka je lud - Vama je stvarno potrebno lecenje, zasto se plasite istrage koju vodi Sipka.bruka ste i sramota ovakog coveka opricavati stidite se vaseg komentara.Sipka je za tebe izmislio svet.