Sela kod Kuršumlije
Youtube/Printscreen
Sela kod Kuršumlije

Youtube/Printscreen

Sela kod Kuršumlije, Foto: Youtube/Printscreen

Proteklih dana, čitava krda jelena i čopori vukova rovare i prave štetu po kuršumlijskim selima na Radan planini.

Otkrivena nova bolest koja seje smrt! Naučnici u panici, ne znaju šta je izaziva!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 03.09.2019. 13:53 Naučnici Međunarodne agencije za istraživanje raka nove agresivne podtipove plućnih karcinoida nazivaju superkarcinoidi.

Najugroženije je selo Pupavci, kod Prolom banje, gde se krda jelena, koja broje i više od 20 jedinki, nekontrolisano kreću, upadaju u dvorišta, voćnjake, uništavaju useve, ali i unose strah kod meštana.

Hrabri desetar Vojske Srbije spasao život šestogodišnjem dečaku

AUTOR: Alo.rs/A.M. DATUM I VREME: 03.09.2019. 15:54 Saobraćajna nesreća na auto-putu kod Subotice Ministar odbrane Aleksandar Vulin primio je danas desetara Uroša Ždera, vozača vojnog saniteta iz Odeljenja za zdravstvenu zaštitu 17. mehanizovanog bataljona Prve brigade Kopnene vojske iz Bačke Topole, koji se juče hrabro poneo spasavajući život dečaku (rođenom 2013) povređenom u teškoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu Novi Sad - Subotica, kod mesta Stari Žednik.

Pored jelena, velike štete nanose medvedi, i druga divljač. U lovačkom udruženju tvrde da je divljač puštena iz lovišta "Sokolovica", kojim gazduje Javno preduzeće Srbijašume.

 

BONUS VIDEO: HORDER NA ZVEZDARI! Zatrpao dvorište đubretom, tu kolje golubove, dere zečeve i besi kokoške