ODGOVOR NA TEKST "N1 priznao - mi nismo medij"
Alo!

Advokati koji zastupaju SBB DOO i Adria News DOO u predmetnom sudskom postupku u toku svog izlaganja nijednom nisu pomenuli TV N1 odnosno Adria News SARL, a to nisu učinili ni u odgovoru na tužbu. Advokati nikada nisu rekli ni da TV N1 ne podleže pravnim sankcijama u oblasti medija, niti je to ušlo u zapisnik sa ročišta, kako se netačno navodi u gore navedenom članku.

Suprotno tvrdnjama iznetim na portalu Alo.rs, TV N1 jeste medijska usluga koju pruža Adria News SARL iz Luksemburga, a na osnovu dozvole luksemburškog regulatornog tela, u čijem registru je N1 registrovan kao medij.

Pružanje usluge N1 je u potpunosti u skladu sa zakonima republike Srbije, pre svega u odnosu na odredbe Zakomna o elektronskim medijima i Evropske konvencije o prekograničnoj televiziji. Suprotno navodima na portalu Alo.rs Adria News DOO, nije navedena u impresumu te televizije. U registru Agencije za privrednie registre ne mogu se videti podaci o TV N1 upravo iz razloga što je pužalac medijske usluge N1 Adria News SARL iz Luksemburga, gde je N1 i registrovan kao medij, što je u potpunosti sa zakonima Republike Srbije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
N1

Komentari (3)

Loading
Marija

06.06.2023 22:19

Televizija N1 iznosi samo dezinformacije.

Marija

06.06.2023 22:21

Niko u Srbiji ne veruje u izveštavanje N1.

Marija

06.06.2023 22:21

Niko u Srbiji I ne gleda televiziju N1.