Akademija od ponedeljka dostupna i za civilne pacijente: Pregled specijaliste na VMA 6.000 dinara
Foto: Printscreen/Youtube

Od ponedeljka je Vojnomedicinska akademija ponovo otvorena i za građanstvo, a cenovnik pregleda je objavljen na njihovom sajtu.

Pukovnik Boban Đorđević, specijalista plastične hirurgije, ističe da će VMA nastaviti pre podne da radi za vojne osiguranike i civile koji su upućeni iz civilnih ustanova.

- VMA je radila i za sve vreme kovid infekcije kao nekovid bolnica, primali smo pacijente sa teritorije cele Srbije, posebno u uslovima kada su neke od civilnih bolnica ulazile u kovid sistem. Poenta je da sve više ljudi traži lekare sa VMA, a na ovaj pravni i zakonit način smo uspeli da pružimo preglede svim pacijentima koji žele da ih naši lekari ispitaju, a to su usluge dijagnostike, te operacije i lečenja na komercijalnom principu - istakao je pukovnik dr Đorđević.

Prema cenovniku koji je dostupan na sajtu VMA, pregled jednog lekara specijaliste – ako odete na VMA bez uputa, košta 6.000 dinara, dok konzilijarni pregled sedam i više lekara košta 21.000. Ultrazvuk možete obaviti za 4.500 dinara, a magnetnu rezonancu koštano-zglobnog sistema za 13.430 dinara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading