BIG FASHION CENTAR JE STIGAO U PODGORICU
Promo

BIG šoping centri su dobili su novog člana porodice – Delta City Podgorica je u četvrtak, 8. septembra postao BIG FASHION Podgorica.

Početak novog poglavlja u radu najvećeg šoping centra Crnoj Gori spektakularno je obeležen nastupima zvezda Petar Grašo, Sare Jo, plesne trupe Una Saga Serbica, Mirror Crew performera, kao i odličnim popustima i raznovrsnim dečijim zabavnim programom.

Događaj su svojim govorom otvorili premijer Dritan Abazović, gradonačelnik Ivan Vuković i presedavajući kompanije BIG Shopping centers Izrael, Eitan Bar Zeev.

- Kompanija BIG Shopping centers sa ćerkom kompanijom AFI već dugo godina uspešno posluje u Izraelu i regionu Istočne Evrope. Veoma se radujemo što smo ulaskom na tržište Crne Gore i prvom investicijom od 150 miliona eura, napravili i svoj korak u širenju na regionu Balkana. Ovo je tek početak novina u vidu modernih ritejl parkova, novih internacionalnih brendova i internacionalnog iskustva, koje će BIG doneti Podgorici kao i ostalim gradovima Crne Gore poput Ulcinja, Bara, Tivta, Nikšića i Kotora. Imamo velike planove, a ono šta nam je najvažnije jeste zadovoljstvo posetilaca -, izjavio je Eitan Bar Zev, presedavajući kompanije BIG Shopping centers Izrael, posebno se zahvaljujući svima prisutnima na toploj dobrodošlici i proglašivši i zvanično promenu imena tržnog centra u BIG Fashion Podgorica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading