NOVI DOKAZI U "SLUČAJU PERIŠ" Devojka sa kojom je Matej imao poslednji razgovor otkrila policiji nove detalje
Foto: Alo.rs

On je u noći između 30. i 31. decembra poslednji telefonski razgovor imao s ovom drugaricom iz Splita, a policija misli da ona može da razreši misteriju njegovog slučaja. S njom se čuo neposredno pre odlaska iz beogradskog kluba "Gotik", posle kojeg mu se gubi svaki trag kod reke Save.

Hrvatski inspektor se oglasio, otkrio o čemu ne sme da priča: Mogu samo reći... - Alo.rs

Pošto su istražitelji iz Hrvatske saopštili da će pomoći srpskim kolegama u istrazi i ujedno nekoliko puta saslušati i šestoricu Matejevih prijatelja, s kojima je boravio u Beogradu, posebnu pažnju će obratiti na ispitivanje devojke s kojom je Periš kobne večeri imao poslednji telefonski razgovor, a za koju se zna da je sestra njegovog prijatelja i da su veoma bliski, piše Srpski telegraf

- Pripadnici beogradskog MUP pregledali su listing poziva Mateja Periša i utvrdili da je poslednja na listi drugarica iz Splita. Ona im je rekla da se bavio veoma teškim poslom skipera i da je bio vrlo ambiciozan, a da bi sve postigao, koristio je opijate, ali im nije otkrila detalje razgovora s nestalim Splićaninom jer je naglasila da ga je slabo čula od muzike iz "Gotika", u kojem se nalazio.

Evo šta se dešava na mestu sa kog se sumnja da je Matej Periš skočio - Alo.rs

Hrvatski inspektori rešili su da priskoče kolegama u pomoć i detaljnije ispitaju ovu devojku zbog sumnje da može da im otkrije bar približan razlog koji je naveo mladića da istrči iz kluba - objašnjava naš izvor iz istrage. Kako smo ranije pisali, pre razgovora s drugaricom Periš je devojci Sanji poslao video-snimak u 21.30, a u kojem se vidi da u restoranu "Ambar" s drugarima uživa u vinu.

Načelnik Uprave kriminalističke policije u Hrvatskoj Antonio Gerovac rekao je u sredu da će kolegama u Beogradu pomoći i u analizi razgovora s telefona Splićanina, koji je poslednji put lociran 31. decembra, kada su video-kamere na tom istom mestu kod Brankovog mosta u Savi snimile i "objekat" koji se kreće nizvodno, pa se pretpostavlja da je to snimljen Periš kako pliva ka Dunavu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Bojan

13.01.2022 23:26

Nemojte vise mlatiti sa pricama o Hrvatu. Ima Srba pa pisite o njima

Zoran

14.01.2022 01:27

Toliko.me je pogodilo.sve ovo.sto.se desilo sa mladim Matejom .Sa divljenjem gledam .njegovog oca kako dostojanstveno.u bolu.ceka svoje dete. Strasno.je ovo.preziveti .Najvecu radost bi.doziveo.dA ih vidim zagrljene i.srecne. Boze pomozi Mateju.i.njegovoj.porodici.