ZAŠTO JE MATEJ PERIŠ DOŠAO U BEOGRAD I KO JE TAJANSTVENA DEVOJKA? Bivši obaveštajac Spasić informacijama bacio novo svetlo na slučaj nestalog Splićanina!
Alo! Ilustracija /J.V.

Bivši obaveštajac Božidar Spasić kaže da srpska policija normalno radi svoj posao, ali da je situacija kritična jer je u toku već šesti dan potrage.

- On je 800 metara dalje od restorana u kojem je bio, prema poslednjem snimku, ušao u Savu - kaže Spasić i dodaje da je potraga juče bila teška, te da je policija u jednom momentu morala da skloni čamce sa reke, jer je u jednom momentu naišla ogromna količina građanja.

Spasić je rekao da je istraga u toku i nema novih činjenica.

Na snimcima se vidi jedna dezorjentisana ličnost, taksi je zaustavio 500 metara od restorana. Da li je mislio da se izgubio zbog te količine alkohola? Sada je veoma je opasno, istraga traje šesti dana. Veoma je kritično. Mislim da je ovaj slučaj tragično završen. Ne bi se pretraživala reka da se ne sumnja na to - naveo je Spasić.

On je dodao da se postavlja pitanje zašto su Splićani došli u Beograd.

- Ne pominje se ni jedna devojka, to baca novo svetlo na ovaj slučaj. To je veoma bitno za analizu - kaže Spasić.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Su

05.01.2022 20:34

Kakvo bacanje svetla na slucaj jer se ne pominje devojka!? Dosli momci da se provedu, sta je cudno tu. Gospodin vrvt nikad nije izlazio sa drugarima.