MATEJ PERIŠ JE SA NJIM PRIČAO PRE NEGO ŠTO JE NESTAO Otkriveno sa kim je Splićanin imao poslednji kontakt
Alo! Ilustracija /J.V.

Kako su naveli, on je kratko razgovarao sa taksistom, koga je zaustavio u Karađorđevoj ulici.

- Taksista je imao zakazanu vožnju i zbog toga nije primio Mateja. Pre i posle njega nema kretanja lica ni vozila koja bi dovela do bilo kakve indicije da se radi o bilo čemu nasilnom što se tiče Matejevog kretanja. Takođe, Matej nije uočen ni u jednom drugom delu grada sem ovde i nije uočen ni njegov povratak na trasi kretanja - rekao je inspektor MUP pa nastavio:

- Ustanovili smo da pre njega i posle njega nema nikoga ko bi ga jurio! Nema interakciju s drugim licima, osim s taksistom u čiji taksi je pokušavao da uđe. I to je jedina interakcija s nekim na njegovoj trasi kretanja.

Podsetimo, od kad su u javnost pušteni video-snimci koji prikazuju kako Matej pokušava da zaustavi taksi vozilo ispod Brankovovg mosta, na uglu Karađorđeve i Crnogorske ulice, komentari na mrežama su razni, od toga "zašto ga nije povezao, sad bi bio živ" do toga "zašto bi taksista primio čoveka u kratkim rukavima u decembru".

Inspektor MUP Srbije, koji je prezentovao rekonstrukciju mladićevog kretanja neposredno pre nestanka objasnio je iz kog razloga taksista nije povezao Mateja i tako zaustavio spekulacije.

Podsetimo, prijatelji Splićanina prijavili su njegov nestanak 31. decembra u 18 sati, a prema njihovim rečima oni su videli da ga nema oko 02.30 sati. Mladići iz Splita došli su u Srbiju kako bi proveli novogodišnje praznike. Kritičnog dana su kombijem iz Zagreba stigli u Beograd, gde su se smestili u apartman na Dorćolu, koji je upravo Mateja rezervisao na svoje ime.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading