NOVA GODINA 2022. Srbija nudi veliki izbor sadržaja, a evo gde možete provesti besplatan doček
Alo!

Srbija je uvek bila sinonim za dobar provod i zabavu kada je reč o novogodišnjem dočeku. Pojedine lokalne samouprave već su obelodanile program za doček 2022. godine gde će građani, uz bogat kulturni sadržaj i moći da dočekaju Novu godinu besplatno.

Beograd

Grad Beograd planira spektakularan doček Nove godine, pa će koncerti 31. u noć biti organizovani na dve lokacije u gradu - ispred Skupštine Srbije i na Sava Promenadi.

Za doček Nove 2022. godine će ispred Skupštine Srbije nastupati Sara Jo, Marija Šerifović i Jelena Karleuša.

Sava Promenada je druga lokacija na kojoj će biti organizovan koncert, gde će sve okupljene zabavljati Goran Bregović. Ovaj koncert Grad Beograd organizuje u saradnji sa kompanijom Beograd na vodi.

Pored Bregovića, na prostoru između Starog savskog mosta i zgrade Rezidens nastupaće i Mladen Vojičić Tifa, Saša Kovačević, Angelina i Cobi. Koncerti na obe lokacije su besplatni za sve.

Novi Sad

Nova godina u Novom Sadu, tradicionalno znači više kulturnih događaja za doček, budući da sa novom godinom, Novi Sad postaje evropska prestonica kulture.

U okviru muzičkog programa, na više lokacija u gradu nastupiće pop duo Nipplepeople, trio Elektro Guzzi, sastav Kanda, Kodža i Nebojša, Đorđe Miljenović, DJ sastav Noise destruction i elektro duo Kruder & Dorfmajster.

Programi će 31. decembra biti organizovani na otvorenom, ulaz je besplatan.

Kragujevac

U centralnom gradu Šumadije, novogodišnji koncerti održaće se na Đačkom trgu kod prve Gimnazije.

Serijal novogodišnjih koncerata „otvoriće” bend „Vesele osamedesete” koji će na bini kod Prve gimnazije od podne uveseljavati Kragujevčane i njihove goste puna dva sata. Ulaz je besplatan.

Od 21 sat na istom mestu i istoj bini nastupiće prvo kragujevački bend „Dark shines” u trajanju od dva sata, zatim nastupaju zvezde večeri, niška grupa „Kerber”. Od jedan sat posle ponoći okupljene na Đačkom trgu zabavljaće di-džejevi Srećko i Stika sa svojim programom.

Niš

Na Trgu kralja Milana u Nišu, u novogodišnjoj noći pevaće Alen Ademović i Zorica Brunclik.

- S obzirom na to da su brojke pale, broj zaraženih od korona virusa, odlučli smo da se priključimo velikim gradovima koji organizuju na centralnom gradskom trgu doček Nove godine. Tako da ćemo i u Nišu imati zvanično doček.- rekla je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Subotica

Za doček Nove godine na gradskom trgu u Subotici nastupaće OK BAND. Ulaz će za građane biti besplatan.

Zrenjanin 

Zrenjanin tradicionalno organizuje novogodišnje proslave na Trgu slobode i na toj lokaciji i ove godine biće održano slavlje uz besplatan ulaz.

Zlatibor

Na Zlatiboru, kao najatraktivnijoj turističkoj destinaciji, očekuje nas veliko novogodišnje slavlje.

Kao i ranijih godina, na Zlatiboru priprema veliko novogodišnje slavlje. Na Kraljevom trgu, 31. decembra nastupiće Vesna Zmijanac i Alen Islamović, a u ponoć i trubači Dejana Jevđića, uz bogat vatromet. 

Naredne večeri gostovaće pevačica Senida, a 2. januara grupa Parni valjak. Organizatori slavlja na Kraljevom trgu su Opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor, a koncerti će početi u 21 čas.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading