ŽENA VELIKOG SRCA Stanari Sremske Mitrovice oduševljeni postupkom komšinice
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Novogodišnja čarolija se nekada dogodi tamo gde je najmanje očekujete, a u zgradi u Sremskoj Mitrovici, komšije su zajedničkim snagama stvorile pravi praznični ugođaj za mališane.

Stanari ove zgrade, povezani kroz svoju viber grupu, su odlučili da naprave posebno iznenađenje za najmlađe sugrađane. Komšinica Helena je bila inicijator ovog divnog gesta. Ona je, uz poruku punu topline i želja za srećnom Novom godinom, pripremila male paketiće sa imenima svakog deteta iz zgrade.

-Dragi komšije, Srećna Nova Godina svima! Puno zdravlja, ljubavi i radosti!, napisala je Helena u grupi. To nije bilo sve. U poruci se dalje govorilo o tajanstvenim iznenađenjima ispod jelke u ulazu zgrade. Male tajne kutijice čekale su da deca pronađu svoja imena na njima i preuzmu svoje paketiće.

Ovo divno iznenađenje nije samo obradovalo mališane već i proširilo duh zajedništva i radosti među stanarima zgrade. Gestovi poput ovog podsećaju nas na snagu zajednice i važnost malih, ali dragocenih dela koja mogu doneti osmeh na lica najmlađih, piše Ozon.

Ovakvi gestovi su podsetnik da je praznično vreme prilika za deljenje radosti, širenje ljubavi i pokazivanje pažnje prema drugima. Stanari ove zgrade su stvorili poseban trenutak za decu koji će sigurno ostati urezan u sećanju, a istovremeno su oživeli duh zajedništva i povezanosti među komšijama.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading