Sergej Ćetković
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Pevač Sergej Ćetković ne krije da voli praznike, pogotovo kada te dane provodi u krugu svojig najbližih, uz suprugu Kristinu i ćerkice Lolu i Milu.

Ćetković je priznao da su ćerke pre nekoliko godina otkrile da im on i supruga pripremaju poklone za praznike. 

- Onog trenutka kada krenemo da kitimo jelku, tako krenu i sećanja iz detinjstva i svi lepi osećaji. Volimo praznike i radujemo se slavi i Božiću. Sve što nas očekuje u narednih nekoliko meseci će biti divno. Kao roditelji osluškujemo želje svoje dece i gledamo da budemo dobar Deda Mraz u toj priči jer su one dovoljno velike da znaju da on ne postoji, već da je tu tata - rekao je pevač, pa dodao: 

Same su otkrile pre nekoliko godina da su mama i tata zaduženi za sve poklone od imaginarnih likova. Uhvaćeni smo na delu, pogotovo kao Zubić vile, bio sam to u nekom trenutku. Međutim, nisam nikada glumio Deda Mraza, nemam dovoljno veliki autfit za to - rekao je Ćetković kroz smeh.

- Ali je bilo prijatelja koji su to radili. Sada su poželele neke telefone, tablete, ali gledamo da ih sačuvamo od svega toga. Najbolje je da budu što više u društvu drugara i da vreme provode napolju - zaključio je pevač. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading