DOKTOR NESTOROVIĆ OPLEO PO JOKIĆU ZBOG NEIGRANJA ZA REPREZENTACIJU Ako tako razmišljaš sam se ispišeš iz državljanstva, Novak je barem otišao
Foto: Printscreen Happy TV/Alo/Marko Metlaš/Ilustracija

Doktor Nestorović lično nije naveo na koga tačno misli, ali se uveliko zna da je ovogodišnji MVP NBA lige, Nikola Jokić odbio da igra za reprezentaciju Srbije u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Tokiju. 

- Mi već godinama unazad imamo najbolju košarkašku reprezentaciju na svetu. Koja ne može da osvoji medalju niti da se kvalilfikuje. Što? Pa niko neće da igra za reprezentaciju. Zato što je u NBA dobra lova, pa rizikuje da se povredi, pa ne pušta ga klub...Sačekaj, izvini, imali smo igrače koji su bili vrhunski košarkaši koji su sve ostavljali i dolazili da igraju za reprezentaciju - izjavio je doktor Nestorović za "Balkan info". 

Kao jedan od boljih primera navaden je i slovenački košarkaš Luka Dončić koji je ovoga leta branio boje svog nacionalnog tima na Olimpijskim igrama u Tokiju.

- Dončić je vrhunski košarkaš. Jedan od najboljih košarkaša NBA i došao je da igra za slovenačku reprezentaciju. Niko ne prozivam, ali ako počneš na taj način da razmišljašm, ti više nisi ti. Nekako se sam ispišeš iz državljanstva - rekao je Nestorović.

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Pulmolog je zatim naveo primer i najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića koji je takođe nastupio na Olimpijskim igrama u Tokiju, gde nije uspeo da osvoji medalju za Srbiju uz sav uloženi napor. 

- Novak Đoković je barem otišao. Najbolji teniser sveta, ali čovek nije mašina. On je igrao da bi pomogao reprezentaciji i mlađoj koleginici (Nini Stojanović) da ode što dalje - zaključio je Branimir Nestorović.   

Komentari (0)

Loading