POGORŠANO ZDRAVSTVENO STANJE DOKTORKE JAĆIMOVIĆ Ani otkazuje jetra - prijatelji apeluju za dalju finansijsku pomoć
Budi Human

Zdravstveno stanje ove mlade žene, koja je od raka već dva puta operisana, naglo se pogoršalo pre desetak dana, zbog čega je celokupna terapija koju je ona prethodnih meseci uzimala trenutno obustavljena. Urađena je kontrola magnetnom rezonancom koja je pokazala da je kancer metastazirao na jetru, koja je počela da otkazuje.

Po rečima njenih prijatelja, doktorka je trenutno hospitalizovana na privatnoj klinici u Beogradu i uređena joj je hirurška intervencija hepatobilijarni stent kako bi joj jetra ponovo profunkcionisala. Ana se trenutno nalazi na intenzivnoj nezi, a konzilijum lekara će zatim odrediti dalji tok lečenja i da li ima mesta za još jednu operaciju.

POGORŠANO ZDRAVSTVENO STANJE DOKTORKE JAĆIMOVIĆ Ani otkazuje jetra - prijatelji apeluju za dalju finansijsku pomoć

Budi Human

 

Humanitarna akcija za lečenje paraćinske lekarke vodi se već dugo jer joj je svakog meseca bila potrebno skupa terapija koja je koštala između 15.000 i 20.000 evra. Zahvaljujući humanosti i apelima njenih prijatelja i porodice na društvenim mrežama, te podršci medija, do sada je bilo sredstava za redovnu mesečnu terapiju.

U novonastaloj situaciji, međutim, ne zna se gde će biti nastavljeno Anino lečenje. Jedino je izvesno da će troškovi biti znatno veći, zbog čega su porodica i prijatelji uputili novi apel za prikupljanje pomoći za Anu.

Akcija već teče preko Fondacije "Budi human", a sredstva se mogu donirati putem SMS koji treba poslati na 3030 sa tekstom 811.

Novac se može uplatiti i na dinarski i devizni račun koji su otvoreni kod iste fondacije.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading