TAJNI PLAN KNEŽEVIĆA U sve umešana majka
Printscreen

 

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest: Prvi osnovni sud u Beogradu ukinuo je pritvor Savi Kneževiću (23) i njegovoj majci Danijeli (49), koji se sumnjiče za nadrilekarstvo. 

Nismo videli da su se vratili. Pa gde da se vrate kad je pukla bruka. Kako je sve ovo krenulo, u toj kući kao da nema nikoga. Kažem kao jer ja zaista nikoga ne viđam ovih nekoliko meseci, a znam da nekoga ima, jer kako pada veče, tako se uključe svetla, a imaju tu i psa. Neko ga redovno hrani – rekao je za Objektiv jedan od komšija.

KO SE KRIJE IZA ZAVESA

Jedan od komšija čiji prozor gleda na dom Kneževića potvrđuje da nekoga ima u kući, ali da nikako ne može da vidi ko je to. Takođe, on otkriva i da je na porodični dom lažnog hirurga položena kapara.

Kako krene da se smrkava, tako neko spusti roletne i uključi svetla. Ponekad je i pas pušten da trči, a nekad je vezan. Nekoga ima, ali ne mogu da vidim ko je to. Svakako, neće oni ovde još dugo. Kuću su prodali jednom mom poznaniku. Tačnije, oglasili su na prodaju celo imanje, ja sam to javio tom poznaniku, on je došao, pogledao i kaparisao. Tada je bio tu Đorđe, Savin otac. Kako sam razumeo, još malo i oni treba da se isele odavde. Ne znam da li su nešto kupili u međuvremenu, ali garantujem da beže odavde jer su kod svih omraženi – tvrdi ovaj čovek.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading