ALO! ISPRED INSTITUTA ZA TRANSFUZIJU KRVI Nakon masakra u školi, Srbija se ujedinila, ova scena tera suze na oči!
Foto: Alo/Alo

U pucnjavi koja se jutros dogodila u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru ubijeno je osmoro dece i radnik obezbeđenja, dok su šestoro dece i jedan nastavnik škole ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj.

Roditelji dece iz ove škole apelovali su na građane Srbije da se jave Institutu za transfuziju krvi kako bi pomogli deci kojoj je neophodna transfuzija, a jedna mama, čije je dete ranjeno, tražila je pomoć od nekoga ko ima O krvnu grupu.

- 0 negativna krvna grupa se traži za dete koje je ranjeno. Samo 0 negativni davaoci neka odu u Insitut za transfuziju krvi ako ih ima neka se jave - napisala je ona.

ALO! ISPRED INSTITUTA ZA TRANSFUZIJU KRVI Nakon masakra u školi, Srbija se ujedinila, ova scena tera suze na oči!

Alo

 

Ekipa Alo! zatekla se ispred Instituta ta transfuziju krvi gde smo zatekli veliki broj ljudi koji su došli da doniraju krv, a neki od njih su u suzama zbog velike tragedije koja je zadesila našu zemlju.

Očigledno je da je velika tuga koja je zadesila Srbiju ujedinila naš narod, pa su svi rešili da pomognu porodicama dece koja se i dalje bore za život.

Mirjana Knežević, PR Instituta za transfuziju krvi Srbije za medije je rekla da su sve bolnice, koje su tražile krva za decu i nastavnice poređene u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar" odmah dobile neophodne količine.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading