VELIKA ČAST Vesić na večeri sa Plasidom Domingom (FOTO)
Foto: Printscreen

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je sinoć bio na večeri sa Plasidom Domingom posle njegovog koncerta na Tašmajdanu.

Na svom Fejsbuk profilu je objavio fotografije na kojima se vidi da su se odlično proveli.

- Imao sam tu čast i zadovoljstvo da sinoć posle koncerta priredim večeru za Plasida Dominga. Zahvalio sam maestru na divnom koncertu koji je priredio Beograđanima i pozvao ga da ponovo dođe u naš grad. Poklonio sam mu grafiku našeg grada sa izgledom iz srednjeg veka i svoju Knjigu o Beogradu.

Placido Domingo mi je rekao da je iznenađen koliko se Beograd razvio od njegovog poslednjeg dolaska. Pričao mi je kako je daleke 1965. godine nastupao sa našom poznatom umetnicom Bredom Kalef. Otkrio mi je da prati tenis, fudbal i formulu 1. Pričao nam je kako je veliki navijač Novaka Đokovića i otkrio da najbolji teniser sveta lepo peva. Saznao sam da maestro navija za Fernarda Alonsa u formuli 1 i da ne propušta utakmice Real Madrida. 

Na kraju večere, koja se završila oko 02.30 sati Plasido Domingo mi je rekao da ide “sada da gleda Novaka Đokovića”. 

Čast mi je bilo u ime Beograđanki i Beograđana da provedem vreme sa najvećom operskom zvezdom našeg vremena. Nadam se da će brzo imati ponovo koncert u našem gradu.

Beograd ga čeka raširenih ruku! - napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading