SRĐA TRIFKOVIĆ O RATU U UKRAJINI Kadirov je u pravu, Putin u opasnosti
Foto: Ilustracija

- Ja sam lično više puta razrađivao taktike i strategije protiv terorista, učestvovao u bitkama. Po mom shvatanju, izabrana taktika u Ukrajini je prespora. To traje dugo i, po mom mišljenju, nije efikasno - napisao je Kadirov na svom telegram kanalu.

Profeosr Srđa Trifković smatra da su Rusiji potrebni brzi plodovi u Ukrajini.

- Svaka reč mu je na mestu, uostalom kao što i ja ponavljam već dva dana. Dodatni problem je da i mnogi Rusi misle isto. Ako ne bude brzih plodova, Vladimir Putin može da doživi veliki pad kredibiliteta kod kuće - upozorava profesor Trifković.

Hrvatski dobrovoljci u Ukrajini

Istoričar prof. dr Srđa Trifković komentarisao je juče i vesti da će Hrvati imati svoje dobrovoljce u Ukrajini.

- Kako stvari zaista stoje, maksimalno će biti jedan Vražji vod, čak ni cela satnija. Nadam se da će svi pod hitno otići u Mariupol, pre nego što bude opkoljen, da sa svojim saborcima iz Azov bataljona tamo podele dobro i zlo - rekao nam je profesor Trifković.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
USAF

28.02.2022 08:06

Profesor Dr Trifkovic saglasan sa ekstremistom,teroristom Kadirovim?SRB propala drzava kada se desavaju ovakve stvari!!

zora

28.02.2022 12:46

@USAF - A ti si ogranicen kad nisi ukapirao da u demokratiji svako ima pravo na svoje misljenje svidelo se to nekom ili ne. Idi kod Amera da te nauce.

Eljko

28.02.2022 12:55

@USAF - Mustafa pogledaj oko sebe gde su propale drzave ukljucujuci i tvoju a i ovo sto si kao napisao to nije tvoje delo posto ti nisi sposoban za to

neki tamo

28.02.2022 09:04

brže ne može a nema ni potrebe, predhodnice su izmakle glavnini i po stotinak kilometara, sačekaće da stigne ostatak, da preuzmu prevashodstvo u vazduhu. Ruse najviše usporava što ne koristre tešku tehniku tehniku za osvajanje gradova nego rizikuju svoje živote. Ionako je poenta u tome da se opkoli glavnina koncentrisana oko donbasa nekih 150 000 vojnika. Mislim da je to već uspelo ili će danas do kraja dana da se završi, a onda će da ih rendaju dok armija ne kapitulira

Zoran

28.02.2022 09:43

Prof Tripkovic je vrhunski.intelektualac i pravilno.razmislja ili se vodi rat ili se ne vodi. Kao sto.je to JNA cinila a sada Rusi "podji stani.". Videli smo kako je NATO RADIO BEZ MILOSTI PO.GRADOVIMA CIVILIMA VOZOVIMA masakr civila dece gena staraca uranijum kobalt cezijum.