BOLESNICI KOJI SE BOJE PUTINA ŽELE DA SE IŽIVLJAVAJU NAD SRBIJOM U tome im pomažu izdajnički mediji i lažna elita (FOTO)
Alo

Zapadne zemlje, koje su nagovarale Ukrajinu da krene u ovu avanturu sada mudro ćute.

Nemačka je čak decidirano rekla da ne postoji nikakva šansa da pošalje Ukrajini oružje i opremu i da jedino može da dobije humanitarnu pomoć, valjda zato što ih je ministar odbrane Ruske Federacije Sergej Šojgu osvestio rečima "Pitaj dedu kako je prošao!" kada mu je nemačka ministarka pretila silom. 

No, širom EU, ali i Srbije se nalaze razni bolesnici koji ne smeju da kažu bilo šta Rusiji ali bi zato da se iživljavaju nad Srbijom.

Jedna od takvih je Viola fon Kramon koja je predstavnik "Zelenih" u Evropskom parlamentu čije članstvo se zalaže za ograničenje ili potpunu zabranu rađanja deca da bi se navodno "zaštitila planeta", o čemu je Alo! pisao OVDE! 

Ona je danas preko Tvitera uputila pretnje Srbiji ako se ne pridruži sankcijama EU prema Rusiji. 

Njen tvit su odmah preneli mediji pod kontolom Đilasa i Šolaka. Isti oni mediji koji ovih dana zdušno navijaju da se Srbiji uvedu sankcije ako ne osudi Rusiju i koji namerno objavljuju karte na kojima Kosovo i Metohija nisu deo Srbije. 

To je sa radošću dočekala i lažna srpska elita ogrezla u drugosrbijanštini i autošovinizmu koja zdušno podržava tzv. "NATO opoziciju" koju predvodi Zdravko Ponoš.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading