SVI U ČAČKU ZNAMO ČIME SU SE BAVILI Starleta otkrila skandalozne detalje o Adaktaru: On nije muškarac! 07:00 Vip 0
ŠOK! ADAM ADAKTAR NOSI KLOMPE KOJE KOŠTAJU KAO NEČIJI AUTO! Šokiraćete se kad vidite kolika im je cena, nema ih više u prodaji 21:00 Vip 0
HIT SNIMAK ADAKTAROVIH! Pokazali kako im izgleda dete, pa nasmejali sve: "Nema šanse da se rodi ptica... 16:10 Vip 0
TRUDNA SUPRUGA ADAMA ADAKTARA! Grca u suzama zbog četvrte bebe, obratio se emotivnim rečima! 09:20 Vip 0
TRUDNA SUPRUGA ADAMA ADAKTARA? Planirali su da četvrto dete dobiju putem surogat majke, sada usledio šok 09:10 Vip 0
DRŽAVNA INSTITUCIJA HITNO REAGOVALA ZBOG ADAKTARA! U javnosti se pojavio kao Tito, a sada se oglasio Muzej Jugoslavije 17:52 Vip 0
ADAM ADAKTAR SE U OVOM IZDANJU POJAVIO U CENTRU BEOGRADA! Inspiracija mu bio Tito, a onda je izgovorio ovu rečenicu! 20:40 Vip 0
TRAŽI SE HITNA REAKCIJA CENTRA ZA SOCIJALNI RAD Javnost besna nakon priznanja Adaktara, nastao haos na mrežama! 10:05 Vip 0
SKANDALOZNO PRIZNANJE ADAMA ADAKTARA Zapanjio javnost novom izjavom: Deca mi nisu vakcinisana, čista su! 09:35 Vip 0
ADAKTAR PREŠAO SVE GRANICE Našminkan i u šljokicama šeta, a natpis na grudima svi komentarišu! 07:45 Vip 0
KONAČNO OTKRIVENO ODAKLE PORODICI ADAKTAR NOVAC! Sve se saznalo, ovo su pokušali da sakriju od javnosti 22:18 Vip 0
MOJ RAD GLEDA SVAKI DAN NA IZABRANICI Adam Adaktar odgovorio na prozivke Slobe Radanovića: Koliko je on platio svoj bazen? 21:35 Vip 0
ODUMIRU MI MOŽDANE ĆELIJE Sloba Radanović žestoko isprozivao Adama Adaktara, folker zgrožen, kipti od besa 16:24 Vip 1
ADAKTAR NAPRAVIO SKANDAL ISPRED HRAMA, PROLAZNICI HTELI DA ZOVU POLICIJU! Adam izvrgnuo ruglu najveću hrišćansku svetinju! 13:15 Vip 1
ADAM VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Kontroverzni Adaktar se povukao iz javnosti i promenio lični opis, šok transformacija! 11:47 Vip 0
HIT SCENE ADAKTARA SA BAKOM Odveo je u teretanu, a ono što je ponela sa sobom, nasmejalo je mnoge! 10:15 Vip 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KUM RADOJA ZVICERA IZRUČEN SRBIJI: Milovan Zdravković (45) zvani Teg označen kao glavna karika Kavčana 17:16 Hronika 0