Sloba Radanović, Adam Adaktar
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Adam Adaktar, "bog obrva", kako sebe naziva, u jednom intervjuu pohvalio se luksuzom i raskošom u kojem živi, što je razbesnelo srpskog pevača Slobu Radanovića.

Folker je žestoko potkačio Adaktara zbog izjave, a sada mu je Adam odgovorio na komentar.

- Prva stvar, on mene mora da obožava, zato što moj rad gleda svaki dan na licu svoje izabranice, te deo mene svaki dan ima kod kuće. Druga stvar, s obzirom na to da se radi o bazenu, mene zanima da li i on ima bazen i da li je taj bazen spoljašnji ili unutrašnji. Isto tako me zanima koliki je taj bazen i koliko ga je platio, pa kad budem znao sve, možda će i meni neka siva ćelija da odumre - rekao je Adam za "Informer".

Inače, Adaktar je u svom izlaganju prokomentarisao svoj luksuzni način života.

- Sada imam unutrašnji bazen u kući, pre tri godine imao samo spoljašnji bazen u kući, a pre 15 godina imao sam onaj bazen koji se postavlja u dvorištu. Znači dolazimo do toga da sam ja uvek imao bazen. Znači, svako sebi može da priušti bazen na postavljanje. Radi se o lajfstajlu, kako hoćeš da živiš, a ne o novcu. To je ono što ljudi ne mogu da ukapiraju. Tako da sam ja uvek živeo ovako - pričao je samoprozvani "kralj obrva", a Sloba je deo njegovog intervjua postavio na svom Instagram nalogu, te je uz nju ostavio i svoj sud o ovoj temi.

- Svakim sekundom ovog snimka odumire mi jedna siva moždana ćelija, 'lebe mekani - napisao je izrevoltirani Radanović.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading