Adam Adaktar
Foto: Printscreen/Instagram

Čuveni kralj obrva, kako je sam sebe prozvao, Adam Adaktar i njegova porodica izazvali su ogromnu pažnju javnosti nakon emitovanja porodičnog rijalitija "Adaktarovi".

Glavna tema javnosti bio je luksuz u kojem živi ova porodica, pa su se mnogi zapitali odakle sve to.

Iako su poznati po biznisu ulepšavanja obrva, ipak neshvatljiv detalj svima je bio da je taj biznis porodici doneo "život na visokoj nozi", luksuzne automobile, vile na Dedinju i mnogo toga.

Konačno su odlučili da reše tu misteriju pa su otkrili da Adam, njegova supruga, majka tetka i baka poseduju čak pet firmi, a da im najveće bogatstvo donosi firma koja se bavi prodajom licenci za rad po njihovim pravilima.

Porodica Adaktar

Foto: Alo!

 

Adaktar kozmetiks - prva je firma koja se bavi tehnikama iscrtavanaj obrva, takođe tu su i dve firme koje se bave proizvodima za obrve, jedna je u vlasništvu njegove majke Alis i bavi se kosom, i poslednja gorepomenuta koja im donosi najviše novca.

Podsetimo, Adam je nedavno pokazao više nego luksuznu teretanu koja se nalazi u njegovom domu, na fotografiji se nalazi traka za trčanje koja je posuta dragim kamenjem, a pozadina od suvog zlata, međutim mnogi nagađaju da je reč o šali, te da je ovo samo želja kako bi želelo da izgleda njegova lična teretana.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading