Adam
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Adam Adaktar šokirao je javnost kada je na svom Instagram profilu izjavio da njegovo nijedno dete nije vakcinisano. 

Njega na Instagramu prati više od 191.000 hiljada ljudi.

Deca mi nisu vakcinisana, ja to nisam dozvolio, baš zbog tih stvari što ja preventivno ništa ne radim. Pristalica sam čoveka koji, kada se nešto desi, on tada reaguje. Znači, nemam nikakve vrste pripreme za nešto - rekao je Adam Adaktar na Instagramu.

Adam

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nisu primila ništa! Nismo dali ni prvu, ni drugu, ni petu, ni stotu, ni vakcinu, ni revakcinu, čak ni onaj vitamin K u nogu! Bukvalno su clean (u prevodu "čista") - saopštio je i zgranuo javnost jer time krši zakon zemlje Srbije, a koja ima jasan kalendar vakcinacije.

Podsetimo, Adaktar je izjavio i da najviše voli svog drugog sina, te da najmlađa ćerka još uvek nije zauzela mesto u njegovom srcu. Njegova izjava ubrzo je počela da se širi na Tviteru gde su korisnici ove mreže žestoko osudili njegov potez.

- Ja najviše volim svog drugog sina, to je moje omiljeno dete, poklopili smo se stoprocentno. Naravno volim i svog prvog sina, ali on je više Anđelino dete. Ćerku kad vidim rastopim se, ali njeno mesto još uvek nije zazeto jer je verovatno mala još, ali kad bude zauzela možda ona bude novo omiljeno dete. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading