"NEMOJ DA MI PREŽIVAŠ OVDE" Žestok sukob u emisiji uživot, voditelj zapenio na gosta! (VIDEO) 09:50 Vip 0
DEJAN PANTELIĆ JE STRIC NAŠE POZNATE PEVAČICE Decenijama ga gledamo na malim ekranima, a nismo znali da su u srodstvu 13:15 Vip 0
VODITELJ HITNO OPERISAN! Otkrivena mu teška bolest: "Hemioterapije i zračenja su došli na naplatu" 21:15 Vip 0
ĆERKA DEJANA PANTELIĆA SE BORI SA OVOM BOLEŠĆU Ne krije kroz šta prolazi: "Mogu da budem sat i po bez te sprave" 10:40 Vip 0
OVO JE SUPRUGA DEJANA PANTELIĆA! Zbog bolesti se povukao i nestao, a ona mu je bila najveća podrška tokom borbe sa opakom bolešću (FOTO) 09:15 Vip 0
ČIME SE SADA BAVI DEJAN PANTELIĆ? Bio je jedan od omiljenih voditelja, zbog bolesti se povukao iz javnosti, a evo šta radi! 07:20 Vip 0
ĆERKA DEJANA PANTELIĆA SE BORI SA OVOM BOLEŠĆU Ne krije kroz šta prolazi: "Bez pumpe mogu da budem sat i po" 16:20 Vip 0
"MISLIO SAM DA ME SVI LAŽU I DA NEĆU PREŽIVETI" Deki Pantelić se borio sa ovom vrstom karcinoma, simptomi su bili vidljivi u emisijama, voditelj se stalno izvinjavao 15:00 Vip 0
DEKI PANTELIĆ JE STRIC NAŠE POZNATE PEVAČICE Decenijama gledamo voditelja na malim ekranima, a nismo znali da su u srodstvu 14:40 Vip 0
VODITELJ HITNO OPERISAN! Otkrivena mu teška bolest: "Hemioterapije i zračenja su došli na naplatu" 10:00 Vip 1
"NEMOJ DA MI PREŽIVAŠ OVDE" Žestok sukob u emisiji uživot, voditelj zapenio na gosta! (VIDEO) 20:00 Vip 0
OVO JE SUPRUGA DEJANA PANTELIĆA! Zbog bolesti se povukao i nestao, a ona mu je bila najveća podrška tokom borbe sa opakom bolešću (FOTO) 06:00 Vip 0
"NEPRISTOJNO JE, KAKO BI BILO DA JA TO RADIM U STUDIJU?" Neviđena drama u emisiji, voditelj urnisao gosta! 10:50 Vip 0
GDE JE NESTAO DEJAN PANTELIĆ? Godinama je bio jedan od omiljenih voditelja, a zbog bolesti se povukao iz javnosti 11:00 Vip 0
VODITELJ HITNO OPERISAN! Otkrivena mu teška bolest: "Hemioterapije i zračenja su došli na naplatu" 07:20 Vip 0
POZNATI VODITELJ HITNO OPERISAN! Otkrivena mu teška bolest: "Hemioterapije su došle na naplatu" 13:20 Vip 1
ČIME SE SADA BAVI DEJAN PANTELIĆ? Bio je jedan od omiljenih voditelja, zbog bolesti se povukao iz javnosti, a evo šta radi! 07:20 Vip 0
POZNATI VODITELJ HITNO OPERISAN! Otkrivena mu teška bolest: "Zračenja i hemioterapije su došli na naplatu" 07:00 Vip 0
PRVO POJAVLJIVANJE VODITELJA NAKON POVLAČENJA ZBOG BOLESTI Dejan Pantelić na sahrani majke Željka Mitrovića (FOTO) 14:00 Vip 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 0
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
SVE POČINJE SA BOLOM U LEĐIMA Dr Radenković upozorava da ova bolest odnosi najviše života u Srbiji 16:06