GASTOZ ŠOKIRAO JAVNOST! Uhvaćen u tajnom susretu kraj kontejnera sa njom, evo šta su radili, sve isplivalo javno (VIDEO) 21:17 Vip 0
GASTOZ POTVRDIO SE VRAĆA! Prelomio i doneo odluku nakon spekulacija o raskidu sa Anđelom, ne želi više da krije (FOTO) 00:00 Vip 0
SVADBENA ZVONA ZVONE? Anđela i Gastoz staju pred oltar?! Đuričićeva otkrila previše na Instagramu 21:40 Vip 0
GASTOZ VARA ANĐELU? Evo šta se dešava nakon Elite, bivši rijaliti učesnik otkrio skandalozne detalje 08:15 Vip 0
"NIŠTA ME NE INTERESUJE!" Gastoz napravio karambol ispred zgrade Pinka, došao kod Mitrovića iz jednog razloga, Anđela pobegla od sramote 18:54 Vip 0
IZNENAĐUJUĆI POTEZ GASTOZA I ANĐELE Odneli iz rijalitija 150.000 evra, a sad su otišli korak dalje, malo im je? 18:02 Vip 0
ČIM JE GASTOZU VIDELA LEĐA, ANĐELA NA PRIMORJU ODMAH SE VRATILA STARIM NAVIKAMA Svi gledaju u fotografiju rijaliti učesnice 23:15 Vip 0
EVO ŠTA SE DESILO U STANU KOD GASTOZA Anđela otkrila detalje, a zbog jedne izjave nastao muk u studiju 23:00 Vip 0
RAZLIKA U GODINAMA IZMEĐU GASTOZA I ANĐELE ĐURIČIĆ JE ŠOKANTNA Konačno otkriveno koliko je reper zapravo stariji od nje 22:46 Vip 0
EVO ŠTA JE URADIO ANĐELIN OTAC KAD JE VIDEO DA JE ĆERKA UZELA 50.000 EVRA Pred punim studijom bez pardona usledilo ovo 06:30 Vip 0
NAPRAVLJEN PRESEK GLASANJA! Ova zadrugarka je najveće iznenađenje na finalu Elite 8, a Gastoz i Anđela... (FOTO) 19:19 Vip 0
ANĐELA VIDELA GASTOZA SA SOFI Prebledela zbog vrelih scena, nije očekivala da će se ovo desiti! 07:40 Vip 0
"SA NJOM BIH DECU" Gastoz kroz suze progovorio o bivšoj devojci, Anđeli na ivici sloma: "Ona mi je najbitnija u životu" 00:40 Vip 0
ANĐELA SAZNALA SA KOJOM TAKMIČARKOM GASTOZ STAJE PRED OLTAR: "To radi samo da bi mene povredila" 21:39 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 1
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09