NJOJ JE KUMOVALA JELENA TOMAŠEVIĆ! Njena koleginica se povukla sa estrade, evo kako danas izgleda i čime se bavi 11:59 Vip 0
STIGLA JE U PRAVI ČAS Jelena Tomašević godinama čekala, najveća želja joj se ispunila u 41. godini 10:30 Vip 0
EMINA JAHOVIĆ I JELENA TOMAŠEVIĆ U KOMBINACIJAMA KOJE IZDUŽUJU FIGURU I SUŽAVAJU STRUK Letnje, damski i za svaku ženu 12:52
NAKON RASTANKA SA JELENOM TOMAŠEVIĆ, BOSILJČIĆ LJUBIO OVU POZNATU DAMU Viđali se u tajnosti, a onda je sve puklo 21:20 Vip 0
U OVOM LUKSUZU ŽIVE JELENA TOMAŠEVIĆ I IVAN BOSILJČIĆ U kuću na periferiji grada uložili čitavo bogatstvo, a tek da vidite dvorište (FOTO) 11:05 Vip 0
SVI SU ZANEMELI KADA SE ON POJAVIO Sve vrvi od poznatih na koncertu Jelene Tomašević, a njega niko nije očekivao! (FOTO) 22:30 Vip 0
JELENA TOMAŠEVIĆ ZABLISTALA NA SCENI Pevačica u uskoj beloj haljini ukrala sve poglede i započela koncert (FOTO/VIDEO) 22:10 Vip 0
"SVI SU SVESNI TOGA, SAMO IVAN NE VIDI" Jelena Tomašević iskreno o suprugu: "Kada bismo samo mogli da ponovimo..." 21:50 Vip 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
NAKON 20 GODINA JE DONELA OVU ODLUKU Jelena Tomašević napravila presedan, Ivan Bosiljčić van sebe (VIDEO) 20:48 Vip 0
''JELENA ME JE NAGOVORILA...'' Ivan Bosiljčić nakon ubeđivanja doneo važnu životnu odluku 16:45 Vip 0
"RAZIŠLI SMO SE" Jelena Tomašević otkrila istinu o raskidu sa Ivanom Bosiljčićem, ovo se godinama nije znalo 07:20 Vip 0
CEO BEOGRAD SINOĆ JE GLEDAO U JELENU TOMAŠEVIĆ Bosiljčić pored potpuno druge žene, promena je očigledna (FOTO) 12:39 Vip 0
"MOŽDA NE BUDEM ŽIVA..." Jelena Tomašević boluje od teške bolesti, otkrila potresne detalje: "Imam 36 godina, moje telo je staro 75" 20:40 Vip 0
NAŠA PEVAČICA GRCA U SUZAMA ZBOG TRAGEDIJE Objavila zajedničku fotografiju sa nastradalim članovima DNK benda (FOTO) 09:05 Vip 0
JELENA TOMAŠEVIĆ GODINAMA BOLUJE OD OVOGA Otkrila detalje pakla kroz koji prolazi: "Telo mi otiče, ne mogu da ustanem sama..." 09:40 Vip 0
"RAZIŠLI SMO SE" Jelena Tomašević otkrila istinu o raskidu sa Ivanom Bosiljčićem, evo šta je razlog! 09:40 Vip 0
BIĆE KAO VELJKO RAŽNATOVIĆ! Filip Mitrović na ovo pitanje nije smeo da odgovori, pa priznao: ''Nemam para da objavim ceo album'' 20:35 Vip 0
ISTORIJSKO BRATIMLJENJE: 300 godina od osnivanja Trojickosavska! Sremski Karlovci i Kjahta povezani misijom Save Vladislavića Raguzinskog (VIDEO) 11:26 Vesti 0
OD ELITE 8 KUPUJE STAN U ŠPANIJI! Đedović uskoro napušta Srbiju, a evo kako ga tretiraju kad ode kod Cece: ''Često me opominje'' (VIDEO) 20:20 Vip 0
DEVOJKA SE PORAĐA, A IZ STOMAKA IZLAZI ON Desingerica prevazišao sam sebe, publika zatečena prizorom 08:00 Vip 0
EMA RADUJKO DOŽIVELA PEH NA SCENI! Klipsa joj visila dok je igrala pred hiljadama ljudi, nastao haos 22:00 Vip 0
ŠOK SAZNANJE ĐEDOVIĆA! Marko zanemeo kad je video snimke iz Elite: ''Anđela krije od svih da je Gastoz bio nasilan prema njoj'' (VIDEO) 21:03 Vip 0
POZNATI MUŠKARAC UHVATIO BIDERMAJER NA SVADBI ZORICE I KEMIŠA Sa pevačicom godinama, sad je vreme da je ženi 19:38 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 8. JUL Ovnovi će doživeti neočekivani zaokret, Lavovima stižu važne vesti 19:27