TE REČI ĆE PAMTITI ZAUVEK Sergej Ćetković otkrio kako je ćerkama saopštio da su usvojene, način je neverovatan! 15:15 Vip 0
BESPREKORNO STILIZOVANE, A DA VIDITE TEK OVE BALETANKE Nika Tošić u laganoj odeći, ali Atinin autfit možete iskopirati na keca, sveden i upečatljiv 12:40
"PREZIRAĆE ME NJEGOVA PORODICA, IMAM DVE ĆERKE" Jovana Pajić otvoreno o novom partneru: "Osuđen si na razilaženje" 13:10 Vip 0
ŽIVOT ULOŽILA U DECU, A SADA JE OSTAVLJENA I SAMA Sonja ležala nepokretna u kući, a njene ćerke, medicinske sestre, ni da priđu 15:31
DEVOJČICA VOLI DA ŠEFUJE? Evo zašto je dobro imati zahtevnu ćerku, deluje arogantno, a zapravo je čeka svetla budućnost 20:00
"OČEKIVAO SAM VIŠE OD NJIH" Zdravko Čolić progovorio o ćerkama, pa priznao: ''Supruga me kritikuje, ali to je tako" 09:20 Vip 0
PRIŠAO JE ĆERKAMA I REKAO: "ĆAO, JA SAM BIVŠI MUŽ VAŠE MAME" Jelena Karleuša ćutala 20 godina, pa otkrila sve o situaciji koja ju je ostavila u šoku 10:00 Vip 0
"GRDNO SAM SE POKAJALA ŠTO SAM TO URADILA" Nataša Bekvalac otkrila zbog čega je izvadila silikone 09:25 Vip 0
ĆERKE SU NJIHOVO BLAGO Evo zašto Mišel i Barak Obama nisu želeli da imaju sina, jedna osoba je kriva za sve 20:33
KAO DA SU SESTRE Bruk Šilds povela ćerke u provod, svi kažu da su mamine dvojnice, bukvalno su prelepe 17:03
MITROVIĆI SLAVE U LONDONU! Milica objavila emotivno pismo koje kida dušu, čestitke stižu sa svih strana! 18:20 Vip 0
TE REČI ĆE PAMTITI ZAUVEK Sergej Ćetković otkrio kako je ćerkama saopštio da su usvojene, način je neverovatan! 09:50 Vip 0
SARA BRANI SVOJU DECU Ljudi pričaju da su bliznakinje najgore, ali glumica se ne slaže, evo šta je rekla o ćerkama 17:05
ĆERKE SLOMLJENE OD BOLA Jedva stoje na nogama, prijatelji im pružaju podršku, bolne scene na Rutovićevoj sahrani 12:10 Vip 0
PRIŠAO JE MOJIM ĆERKAMA I REKAO: "ĆAO, JA SAM BIVŠI MUŽ VAŠE MAME" Karleuša progovorila nakon 20 godina, svi u šoku zbog ovih reči! 07:30 Vip 0
NIKO NE ZNA ŠTA JE SAŠA POPOVIĆ URADIO ZA KARLEUŠINE ĆERKE Jelena odmah reagovala, jedna stvar ju je zabolela! 16:35 Vip 0
,,NA POČETKU SMO MISLILI..." Glumica progovorila o odgoju deteta sa posebnim potrebama, a evo šta kažu ćerke Čarlija Šina 11:09
GLEDAM DA JE ZAŠTITIM OD MANIJAKA! Sale Tropiko zabrinut za ćerku, otkrio sa čim se suočava! 09:55 Vip 0
DOBIO ĆERKU NEPOSREDNO PRED SMRT Evo ko je naslednica koja radi u JDP-u i udata je za poznatog muzičara 16:20 Vip 0
VELIKO SLAVLJE U DOMU SLOBODE I VOJINA Glumica objavila radosnu vest, ovo ne želi da krije, javno se pohvalila! 10:35 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46