DŽIDŽA PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON TUŽNIH VESTI Pevačica utučena stigla u porodični dom, Bosanac u crnom! 15:45 Vip 0
DŽIDŽA IZGUBILA BEBU Tužne vesti stigle iz porodice Stojković, evo u kakvom je stanju pevačica nakon intervencije 15:20 Vip 0
UTUČEN ZBOG LOŠE VESTI O ĆERKINOJ TRUDNOĆI Bosanac otkrio u kakvom je stanju Džidža: "Nije baš dobro" 15:00 Vip 0
EVO ŠTA JE BOSANAC URADIO NAKON ŠTO JE SAZNAO DA JE ĆERKA DŽIDŽA TRUDNA Svaki otac bi ovako postupio! 19:40 Vip 0
"NEMOJ VIŠE DA ME TATAŠ" Evo u kakvim je zapravo odnosima Džidža sa svojim ocem, jedna situacija bila je dovoljna da se sve sazna 15:35 Vip 0
ON JE OTAC DŽIDŽINOG DETETA! Isplivale informacije o muškarcu sa kojim je pevačica u ljubavi 14:39 Vip 0
BOSANAC I KARLEUŠA PREKINULI SVAKI KONTAKT Jedini joj je prišao na Sašinoj sahrani, a ovo je prava istina o njihovom odnosu, pevačica ne želi da ćuti 08:09 Vip 0
"PRVO ME JE ČEKALA ŠAMARČINA, PA ONDA RAZGOVOR" Džidža otkrila šok detalje o Bosancu i majci: "Ni sada nemam život" 13:50 Vip 0
Alo/N.D. KRILA SE OD OČIJU JAVNOSTI Ovo je supruga Dragana Stojkovića Bosanca, nikada se nije eksponirala, a sada je isplivala porodična fotografija 09:35 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. SVI POZNAJU DŽIDŽU A ovo je sin Dragana Stojkovića Bosanca, Aleksandar vodi život daleko od očiju javnosti (FOTO) 21:40 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. DŽIDŽA SE SKINULA PA POZIRALA Svi se pitaju kako će Bosanac reagovati na fotografije svoje ćerke (FOTO) 14:10 Vip 0
Grand/Alo/N.D. DONELA ŠOK ODLUKU Džidža se uključila u emisiju, pa ocu saopštiila važne vesti, njegova reakcija frapirala je sve! 15:00 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. PEVAČICA IZNENADILA IZJAVOM Džidža spremna da se odrekne pevanja "Moram to da završim i da se zaposlim" 10:15 Vip 0
Alo/Kurir/V.Đ. OPLELA PO EDITI I INDI! Džidža: Tukla sam se i ja kad sam bila mala, ali u kući! 16:32 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. ZLOSTAVLJALA JE PROFESORKA Džidža progovorila o nasilju koje je trpela: UDARALA ME JE PO PRSTIMA KAD NEŠTO NE ODSVIRAM DOBRO 12:00 Vip 0
Kurir/Alo "NEK SE TUKU KOD KUĆE" Pevačica osudila Editu i Indi zbog snimka jezive tuče: TO JE POMRAČENJE SVESTI 09:40 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. OVO NISTE ZNALI Džidža progovorila o odnosu sa ocem: EVO ZAŠTO GA ZOVE DRAGAN! 18:30 Vip 0
Alo/B.S. Pevačica redovno obilazi kiropraktičara zbog devijacije nosa, fanovi u čudu "NAJEŽIO SAM SE" (VIDEO) 09:35 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26