NEPOSREDNO PRED POROĐAJ SE NALAZI OVDE Pevačica trudna sa 10 godina mlađim kolegom, a evo šta sada radi (FOTO) 15:30 Vip 0
TIK PRED POROĐAJ! Evo kako Aleksandra Bursać izgleda u 9. mesecu trudnoće, buduća mama blista (VIDEO) 07:20 Vip 0
PEVAČICA OTKRILA DETALJE POROĐAJA Sa 10 godina mlađim suprugom čeka prvo dete: "Porodiću se u privatnoj klinici" 18:20 Vip 0
"POKAZAĆU TI ŠTA JE MALTRETIRANJE" Katarina Grujić oplela po koleginici, pa najavila tužbu! 22:00 Vip 0
SAD JE SVE JASNO Trudna Aleksandra Bursać pokazala kako je tretiraju roditelji njenog partnera! 19:40 Vip 0
TRUDNIČKI STOMAK U PRVOM PLANU! Aleksandra Bursać blista, suprug joj uputio emotivne reči (FOTO) 17:15 Vip 0
IZGUBILA OCA U "OLUJI", POSLE ZAVRŠILA U SIGURNOJ KUĆI Pevačica se prisetila tragedija koje je doživela tokom detinjstva 17:35 Vip 0
OTAC NAŠE PEVAČICE SVIREPO UBIJEN Detalji lede krv u žilama: "Metak mu je prošao kroz glavu i zaglavio se u mozgu" 07:20 Vip 0
OVO JE 11 GODINA MLAĐI MUŽ TRUDNE ALEKSANDRE BURSAĆ Evo ko je kolega kome će roditi dete! 19:20 Vip 0
MESECIMA SU POKUŠAVALI Prvo oglašavanje Aleksandre Bursać o trudnoći, suprug 11 godina mlađi od nje! 16:40 Vip 0
BEBI-BUM NA ESTRADI Nakon Milice Todorović, još jedna pevačica potvrdila da je trudna: "Naše malo čudo je na putu" 14:27 Vip 0
OTAC NAŠE PEVAČICE UBIJEN NA SVIREP NAČIN Detalji lede krv u žilama: "Metak mu je prošao kroz glavu i zaglavio se u mozgu" 12:40 Vip 0
MAJKA ALEKSANDRE BURSAĆ IMALA JE MOŽDANI UDAR Pevačica objavila fotografiju, evo kako Dušica danas izgleda 14:25 Vip 0
OTAC NAŠE PEVAČICE UBIJEN NA SVIREP NAČIN Detalji lede krv u žilama: "Metak mu je prošao kroz glavu i zaglavio se u mozgu" 14:40 Vip 0
PEVAČICU PREVARIO DEČKO NA NAJGORI MOGUĆI NAČIN: "Počela sam da plačem i da se tresem kada sam videla eksplicitne poruke" 22:15 Vip 0
"NE MOGU NA NOGE DA USTANEM..." Aleksandra Bursać prikovana za krevet, evo u kakvom je stanju pevačica i šta joj se desilo! 19:30 Vip 0
"AKO TI JE PESMA KRŠ I TI ĆEŠ BITI" Kaća Grujić odgovorila Aleksandri Bursać, neće joj preći preko laži koje je govorila! 20:40 Vip 4
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46