POKLOPILE IH ČINJENICE Dva dana pokušavaju da proture "sajber napad", sada su dokazali šta je dovelo do nestanka struje 14:23 Vesti 0
ISPRAVKA - PROGLAŠENO VANREDNO STANJE U ŠPANIJI Zabeležene nestvarne scene zbog misterioznog nestanka struje 21:36 Vesti 0
AVEIRO NAZIVAJU "PORTUGALSKA VENECIJA" Ovaj grad turisti obožavaju - idealan je za opuštanje i uživanje 20:00 Razonoda 0
STIGLO HITNO UPOZORENJE: "NE IZLAZITE NAPOLJE" U mraku 3 evropske zemlje, mnogi su ZAROBLJENI 16:47 Vesti 0
KOLAPS SISTEMA U ŠPANIJI I PORTUGALU Petrohemijske fabrike pred pucanjem zbog nestanka struje (FOTO) 15:21
"ŠANSE DA SE PREŽIVI BORBA SU MALE" Ruski vojnici objavili koga su pronašli kod Pokrovska, pa otkrili jezive detalje 07:22 Vesti 0
Ova evropska zemlja želi da mlade oslobodi poreza, ali stiže im jako upozorenje da to nije dobro! 14:30 BIZ 0
NOVINAR N1 OTKRIO: Portugal će kopati svoj litijum iako ga ima mnogo manje od Srbije i iako je rizičnije po životnu sredinu! (VIDEO) 16:13 Vesti 13
POKAZALI RAČUNE, PA OSTALI ZATEČENI Srbin uporedio cene PIVA u Portugalu i u Crnoj Gori (FOTO) 12:00 Razonoda 0
''U ZATVORU SU RADILI ZA MENE'' Sajfer o vremenu iz rešetaka - želi da dobije ćerku: ''Braniću joj neke stvari'' (VIDEO) 19:00 Vip 0
NEĆU U ROV S ĐAVOLOM I S ONIMA KOJI MRZE SRBIJU: Branko Babić U RINGU sasvim otvoreno o svemu 20:00 Vesti 0
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 1
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
HOROSKOP ZA SREDU, 25. JUN Ribama pometnja i nesperazumi, Strelac ulazi u nedozvoljeni odnos, problem sa srcem Lavu 05:00 Razonoda 0