"MUŠKIH SPONZORUŠA JE DANAS VIŠE NEGO IKADA!" Pevačica priznala da je izdržavala partnera: "To nikada ne može da se završi dobro!" 13:55 Vip 0
ZNOJ KAPLJE SA PEVAČICE! Kaja se snimala dok trenira, bez šminke u topu pokazala previše (FOTO) 00:45 Vip 0
KAJA OSTOJIĆ OBJAVILA SREĆNE VESTI! Sedam meseci nakon venčanja slavlje u njenom domu, čestitke se samo nižu! (FOTO) 19:40 Vip 0
''DOŽIVELA JE PAKAO...'' Kaji Ostojić ćerka Nikolina zabranila da priča o poslu koji radi za Donalda Trampa 22:40 Vip 0
NA INAUGURACIJI SEDELA U PRVIM REDOVIMA! Ćerka ove naše pevačice radi za Donalda Trampa, ona sija od sreće! (FOTO) 00:10 Vip 1
ĆERKA NAŠE PEVAČICE RADI ZA TRAMPA Za oko zapala Madoninom sinu, ne planira da se vraća u Srbiju! 21:10 Vip 0
"SVE JE BILO NA SILU" Naša pevačica se udala sa 19 godina, prvi muž u zatvoru proveo 9 godina, a sada je uplovila u četvrti brak! 20:50 Vip 0
NAŠA PEVAČICA IMALA UDES Poznati detalji saobraćajne nezgode, evo u kakvom je ona stanju! 09:45 Vip 0
ĆERKA NAŠE PEVAČICE RADI ZA TRAMPA Odselila se iz Srbije, pa uspela ovo, njom je očaran i Madonin sin 08:40 Vip 0
KAJA SE UDALA U CRNOJ VENČANICI! Vesna Zmijanac žestoko odreagovala nakon četvrtog braka: Možda joj se sad posreći 10:20 Vip 0
MAJKA I ĆERKA, NEMA ŠANSE, KAO DRUGARICE SU Ovako izgleda Nikolina, slika i prilika svoje mame, Kaje Ostojić? 15:02
KAJA OSTOJIĆ SE UDALA ČETVRTI PUT Evo kako izgleda njen prvi muž, prvi brak sklopila sa 19 godina 10:05 Vip 1
ZAVIRITE NA LUKS PROSLAVU KAJE OSTOJIĆ! Pevačica se udala četvrti put, sve se držalo u strogoj tajnosti, a svi komentarišu jedan detalj 21:07 Vip 0
UDALA SE KAJA OSTOJIĆ ČETVRTI PUT! Pevačica za venčanje nosila crno, a sada se prvi put oglasila i otkrila detalje 20:15 Vip 0
KAJA OSTOJIĆ I NJEN IZABRANIK ZAKUPILI HOTEL! Pevačica se udaje na romantičnoj lokaciji, a evo ko je prvi stigao na veselje 19:59 Vip 0
UDAJE SE KAJA OSTOJIĆ 4. PUT! Javnost u šoku, pevačica zakazala venčanje na malerozan dan, a tek kada saznate šta će mladoženja obući 11:28 Vip 0
KAJA SE ISTETOVIRALA SA DEČKOM Pevačica pokazala natpis tik ispod grudi, pred svadbu se odlučila na veliki korak 17:31 Vip 0
NAŠA PEVAČICA DOBILA JE ĆERKU KADA JE BILA JEDVA PUNOLETNA Izgledaju kao sestre, a sada jasno i zašto je krije 20:15 Vip 0
NAŠA PEVAČICA VIŠE NE MOŽE DA KRIJE VERENIKA! Objavila emotivne kadrove iz automobila, osmeh ne skida sa lica 08:40 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
VASKRŠNJA IDILA SLAĐANE TOMAŠEVIĆ: ''Dok sam bila mlađa, varala sam u kucanju jajima, sad već prihvatam poraz'' (VIDEO) 21:00 Vip 0
"VERA MI DAJE MIR U TEŠKIM VREMENIMA" Uroš Živković za Alo! o porodičnim tajnama, negovanju običaja i Uskrsu u svom domu: "Sina ću učiti da bude pošten" 18:00 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
USKRS U DOMU JELENE KOSTOV: "Da suprug sedi kod kuće sa decom za praznik, a ja da pevam? To nikako!" 15:00 Vip 0
HOROR NA OBILAZNICI OKO BEOGRADA Muškarac poginuo u nesreći, drugi izašao da vidi šta se dešava, PA NA NJEGA NALETEO KAMION 10:20 Hronika 0
ČISTI CREVA KAO USISIVAČ, A KOŠTA MANJE OD 100 DINARA Jedite ga svaki dan i gledajte kako se varenje popravlja 09:33