IZBILA SVEKRA, BACILA GA KROZ PROZOR! Čujem nešto pišti, kažem "Šta je ono Esade?, kaže "mlati ćaća opet mater!" E KAD SAM GA DOFATILA... 20:11 Vesti 0
SVEKRVA MI GOVORI DA SAM SPONZORUŠA Pozelenela je od muke kad sam joj se osvetila, i to pred celom familijom! 17:37
IZBACILA SAM SVEKRVU IZ KUĆE BEZ RAZMIŠLJANJA! Došla je da mi sredi stan, a ono što je uradila diglo mi je pritisak na 300! 13:43
"SMIŠLJAJU DA ME PROGLASE LUDOM" Vera tvrdi da je snaja i sin žele da izbace iz kuće, a iza svega se krije mučna priča 13:43
"UNUKU NE ČUVAM, ONA IMA MAMU I TATU" Svekrva Marije Kilibarde konačno progovorila o braku svog sina 13:20 Vip 0
UDALA SE SA 17, RODILA SA 18 GODINA A, onda mi je svekrva napravila pakao od života i uništila brak 13:41
SRPKINJA UHVATILA SVEKRVU NA DELU, LETELO PERJE Kad je shvatila šta radi, snajka joj priredila lekciju koju će pamtiti do kraja života! 10:40 Razonoda 0
"BILI SMO OČAJNI KADA SMO ČULI DA ĆE SE NJOM OŽENITI" Svekrva Maje Nikolić progovorila, pa otkrila šokantne detalje! 12:20 Vip 0
SVEKRVA TRAŽI NOVAC ZA ČUVANJE UNUKA Snaja šokirana njenim zahtevom, odgovorila i postala pravi hit na internetu 17:02
MAJKO MILA, OVO JE NAJGORA SVEKRVA IKADA Kad su je zamolili da pričuva unuku, zbog onog što je rekla sin i snaja zanemeli od šoka! 13:35 Razonoda 0
CELO SELO BRUJI O SRAMOTI Sveštenik je SVEKRVI pokucao na vrata, snaja napravila haos, jednim potezom uništila celu porodicu! 22:00 Razonoda 0
OVO JE SVEKRVA VERICE RAKOČEVIĆ! Starija je od snajke samo dve godine, a po zanimanju je... (FOTO) 06:00 Vip 0
SKANDALČINA NA VENČANJU, MLADA ''PROPALA U ZEMLJU'' OD STIDA Svekrva joj priredila poniženje koje će pamtiti do kraja života! 19:01 Razonoda 0
IZNENAĐENJE IZ PAKLA Planirala savršeno putovanje sa mužem, ali kada je ugledala nju na brodu, umalo se onesvestila od šoka! 17:25 Razonoda 0
ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ SE JAVNO OBRATILA SVEKRVI! Sada je jasno u kakvim je odnosima sa Gudeljevom majkom 19:00 Vip 0
OVO JE SVEKRVA JOVANE LJUBISAVLJEVIĆ! Bogdan Srejović čestitao majci rođendan, evo kako je izgleda kao dečak 20:40 Vip 0
MAMA IZ NIŠA OČAJNA "Svekrva me je napala zbog imena koje želim da dam ćerki, kaže da je uvredljivo i ružno" 17:23
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 0
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
STIŽE NOVIH 20.000 DINARA JEDNOKRATNE POMOĆI, ALI TU NIJE KRAJ LEPIH VESTI Donete važne odluke za ove građane! 20:40 BIZ 0
DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 20. JUN Kod Device ljubav na prekretnici, Jarac da se čuva ljubomornog kolege, a šta čeka vas? 19:35