JA SAM ĆERKA NAJGOREG SERIJSKOG UBICE Imam "snimljena priznanja", Galina tvrdi da joj je otac, psihijatar, usmrtio najmanje 100 osoba 17:40 Razonoda 0
SERIJSKI UBICA IZ VLADIMIROVACA Zločini baba Anujke koji su potresli meštane, ostaće zapamćena... 09:05 Razonoda 0
ŽENA SERIJSKI UBICA OSUĐENA NA SMRTNU KAZNU! Trovala žrtve, svima u krvi pronađena ista materija: Meta su joj bili oni kojima je dugovala novac! 08:18 Vesti 0
PRE NJE UBIO 8 ŽENA, ONA JEDINA IZVUKLA ŽIVU GLAVU! Serijski ubica se iživljavao 26 sati: Jednom rečenicom je sebe SPASILA, njemu potpisala smrtnu kaznu! (VIDEO) 16:13 Vesti 0
OVO JE NAJVEĆI SERIJSKI UBICA IKADA! Svuda je sejao smrt, pravi broj žrtava nikada nije OTKRIO: Po njegovom životu snimljena kultna serija! (FOTO) 06:00 Vesti 0
SVI SU UMIRALI KAD JE ON BIO U SMENI Medicinski radnik je postao najgori serijski ubica - RAZAPETO MAČE JE BILO PRVI DOKAZ DA JE ČUDAK 06:00 Vesti 0
HARAO BEOGRADOM I ZA SOBOM OSTAVLJAO LEŠEVE Stole je bio najmasovniji serijski ubica na Balkanu 06:00 Hronika 0
ON JE NAJVEĆI SERIJSKI UBICA SVIH VREMENA! Nikad nije utvrđen broj žrtava: Gde god je išao sejao je SMRT, po njemu snimljena kultna serija! (FOTO) 11:14 Vesti 0
MAMIO ŽENE NA SVOJU SEOSKU FARMU PA IH UBIJAO Umro serijski ubica Robert Pikton, bio je napadnut u zatvoru 22:40 Vesti 0
OVE DVE ŽENE PRONAĐENE SU MRTVE U ISTOJ ULICI U RAZMAKU OD PAR DANA Strahuje se da gradom hara serijski ubica 21:01 Vesti 0
STUDENTI PRONAŠLI SERIJSKOG UBICU Policija zatvorila slučaj, a onda su ga oni razotkrili 17:15 Vesti 0
OSUĐENA ŽENA SERIJSKOG UBICE Priznala je monstruozne zločine bez imalo emocija, koristila je čak i bebu za zlodela 22:36 Vesti 0
"UBIO SAM 100 DECE I NE KAJEM SE" Ovo je najmonstruozniji serijski ubica, njegova izjava nakon hapšenja ledi krv u žilama (VIDEO) 09:37 Vesti 0
POLICIJA TRAGA ZA SERIJSKIM UBICOM Vlasti izdale upozorenje: "Pokušajte da ne budete sami večeras" 10:31 Vesti 0
ŽENA POMAGALA MUŽU DA SILUJE I UBIJA DEVOJKE Serijski ubica pred smrt priznao sve o monstruoznom zločinu 17:14 Vesti 0
"DEMONSKI GLAS ME JE NATERAO DA IH MUČIM I UBIJAM" Jezive reči serijskog ubice, žrtvama prilazio prerušen u sveštenika ili prodavca 13:53 Vesti 0
''U ZATVORU SU RADILI ZA MENE'' Sajfer o vremenu iz rešetaka - želi da dobije ćerku: ''Braniću joj neke stvari'' (VIDEO) 19:00 Vip 0
NEĆU U ROV S ĐAVOLOM I S ONIMA KOJI MRZE SRBIJU: Branko Babić U RINGU sasvim otvoreno o svemu 20:00 Vesti 0
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 1
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
Uživo NETANJAHU TRIJUMFUJE: 'Uzdrmali smo Teheran – pobeda za generacije! "RAT JE ZAVRŠEN" – objava Pezeškijana gromko odjeknula u svetu 07:29 >> 22:29 Vesti 1
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 25. JUN Strelac da prati znakove pored puta, Strelac ide na kraći izlet, Rak je raspoložen 19:25
SRAMOTA U GRČKOJ KOŠARCI Olimpijakos podržao Beograd pre Atine, samo da napakosti Panatinaikosu 21:03