CEO REGION SE SMEJE MILANOVIĆU Američka voditeljka pročitala njegovu izjavu, a onda napravila izraz lica koji će pamtiti dok je živ (VIDEO)
Foto: Printscreen

Jedan korisnik Twittera je objavio snimak priloga Fox Newsa na kojoj voditeljka čita izjave nekih političara o izbeglicama iz Avganistana nakon što su talibani tamo preuzeli vlast, a komentar na izjavu Hrvatskog predsednika Zorana Milanovića postao je hit.

Podsetimo, predsednik Milanović je na pitanje novinara u avgustu treba li Hrvatska da primi izbeglice iz Avganistana, rekao kako misli da bi oni trebali da idu u najveće države. „Svi oni bi trebali naći svoje mesto u SAD-u“ kazao je tada između ostalog Milanović.

Upravo na njegovu izjavu nadovezala se voditeljka. Prvo je krenula: „Francuski predsednik Makron kazao je da se Francuska treba zaštititi od migranata“, potom je kazala: „Austrijski ministar unutrašnjih poslova, kaže da ne postoji razlog zašto bi Avganistanci sada dolazili u Austriju“, a onda je na kraju rekla: „Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je da bi svi oni trebalo da pronađu svoje mesto u Americi“ i dodala „Hvala, Zorane“.

Snimak zbog koga se smeje region pogledajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Peconi

22.09.2021 12:33

Realno, čovek je u pravu. Oni su zakuvali čorbu, oni neka je i jedu, ali sami.