ŠAMPIONSKI GOVOR ĐOKOVIĆA Nole podigao pehar u Tel Avivu, pa poslao Izraelcima važnu poruku
Tanjug/Ap

Najbolji srpski teniser Novak Đoković večeras je postao šampion u Tel Avivu pobedivši Marina Čilića u finalu u dva seta posle oko sat vremena borbe.

Držao je Nole visok nivo igre, nije se dao ni u jednom momentu i na kraju je zasluženo osvojio veliki pehar, koji će poneti sa sobom natrag u Beograd. 

DOĐOH, VIDEH, POBEDIH Đoković savladao Čilića za prvu titulu u Tel Avivu

ŠAMPIONSKI GOVOR ĐOKOVIĆA Nole podigao pehar u Tel Avivu, pa poslao Izraelcima važnu poruku

Tanjug/Ap

 

U kratkom govoru posle meča, istakao je veliku zahvalnost domaćinima u Tel Avivu na prelepoj sedmici, tokom koje se osetio kao da je kod kuće.

- Hvala što ste napravili da ovo bude jedna od najlepših nedelja za mene u poslednje vreme. Osetio sam se kao da sam kod kuće zbog podrške koju sam imao, to je bilo fantastično. Prelepo je videti toliko dece, prepune tribine na svakom meču. Izrael je pokazao ogromnu strast prema sportu i tenisu, hvala vam iz dubine srca što ste došli i podržali sve sportiste ove nedelje. Sjajni ste! Hvala vlasnicima, direktoru, organizaciji, ne možemo da zaboravimo koliko je ljudi uključeno da se šou desi, da bismo igrali na ovom nivou, zajedno sa sudijama, dečacima i devojčicama koji donose loptice. Hvala na učešću u ovom turniru, cenimo to. Mnogo pozitivnih emocija nosim odavde i nadam se da ovo nije poslednji put da ću igrati ovde pred vama. Hvala vam puno! - istakao je Nole. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading