(UŽIVO) ROLAN GAROS SEDMI DAN Senzacija u dublu i ženskom singlu, Medvedev prejak za Kecmanovića
EPA/Tanjug/AP/Shutterstock

23.01 - Današnji, sedmi dan na Rolan Garosu zatvaramo pobedom Holgerom Runeom nad Hugom Gastonom sa ubedljivih 3:0 čime je kompletirana osmina finala. Družimo se ponovo i u nedelju kada će na teren izaći Novak Đoković, Rafael Nadal, Karlos Alkaraz, Aleksandar Zverev... Do tada laku noć.

21.50 - Kasper Rud pobedio je Lorenca Sonega posle velike drame sa 3:2 i osigurao mesto među 16 najboljih u Parizu.

18.25 - Sedmi dan pripada favoritima u muškom singlu. Hubert Hurkač i Stefanos Cicipas se nisu ni oznojili protiv Davida Gofana i Mikalela Imera pa su ih počistili sa po 3:0.

 

 

17.20 - Marin Čilić se poigrao ja Žilom Simonom, dopustio mu samo pet gemova i sa 3:0 lagano prošao u osminu finala gde će igrati protiv Danila Medvedeva.

16.30 - Senzacija i u ženskom singlu. Trenutno četvrta igračica sveta Paola Badosa predala je zbog povrede Ruskinji Veroniki Kudermetovoj pri rezultatu 0:1 u setovima.

15.40 - Da ne ostanemo dužni informacije da je najveće iznenađenje dana definitivno eliminacija jednog od najboljeg dubl dvojca. Mate Pavić i Nikola Mektić izgubili su u osmini finala od Rohana Bopana i Matvea Midlekopa.

14.48 - Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u osminu finala Rolan Garosa. Izgubio je lako u tri seta sa 6:2, 6:4, 6:2 od Danila Medvedeva.

14.08 - I drugi set protiv Kecmanovića dobio je Medvedev, ovaj put sa 6:4.

14.03 - Janik Siner pobedio je Amerikanca MekDonalda 3:0 i igraće u osmini finala protiv boljeg iz meča Rubljev i Garin koji je u toku. 

13.57 - Iga Švojntek, teniserka iz Poljske i prvi nosilac, plasirala se u osminu finala Rolan Garosa pobedom nad Crnogorkom Dankom Kovinić sa 6:3, 7:5. 

13.30 - Prelako je do prvog seta došao Danil Medvedev, vodi sa 6:2

13.01 - Izlazak na teren Danila Medvedeva kojem na megdan izlazi srpski igrač Miomir Kecmanović 

12.56 - Kecmanović je odabrao da prvi servira na startu meča 

12.39 - Rumunka Begu je dobila svoj meč, sledi kratka pauza pa izlazak na teren Kecmanovića i Medvedeva. 

12.25 - Medvedev se zagreva pred meč sa Kecmanovićem

12.00 - Mladi španski teniser Karlos Alkaraz plasirao se u osminu finala Rolan Garosa. On je prilično lako pobedio Amerikanca Sebastijana Kordu sa 3:0 (6:4, 6:4, 6:2). U osmini finala igraće protiv Karena Hačanova, a šta je govorio o mogućim susretima sa Novakom ili Nadalom u polufinalu, pročitajte OVDE.

11.55 - Rumunka Begu ima set i brejk prednosti protiv Francuskinje Žan-Žan, a odmah po završetku tog meča na teren će Kecmanović i Medvedev. 

11.18 - Svoj meč počeli su i Rus Andrej Rubljev i Čileanac Kristijan Garin na terenu broj 14 

11.10 - Na "Simon Matjeu" počeo je i prvi meč celokupnog današnjeg programa između Amerikanca MekDonalda i Italijana Janika Sinera. 

11.08 - Program na centralnom terenu "Filip Šatrije" otvaraju od 12 časova Poljakinja i prvi nosilac Iga Švjontek i Crnogorka Danka Kovinić. To je meč trećeg kola. 

10.30 - Đoković je posle odigranog meča na konferenciji za medije govorio i mogućem četvrtfinalu protiv Rafaela Nadala. Nole je to prokomentarisao na način koji je sve iznenadio, a kako je to izgledalo, možete pročitati OVDE. 

10.06 - Miomir Kecmanović jedini je srpski predstavnik danas u singlu. On će svoj meč trećeg kola igrati protiv Danila Medvedeva. To će biti drugi meč na stadionu "Suzan Lenglen". Neće početi pre 12.30. Program na tom terenu počinje u 11h, a pre meča Srbina i Rusa, odigraće se jedan ženski singl.

10.01 - Biće uzbudljivo ovog sedmog dana

09.36 - Novakove reči juče nakon pobede nad Bedeneom uzdrmale su svet tenisa, a šta je Đoković rekao možete pročitati OVDE.

09.25 - Rekapitluacija svega onoga što smo mogli da vidimo tokom jučerašnjeg šestog takmičarskog dana 

09.06 - Šta se sve dešavalo prethodnog dana u kojem je i Novak Đoković izborio prolaz u osminu finala gde ga sutra čeka Dijego Švarcman, možete pogledati OVDE.

09.00 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen grend slemu u Parizu. Danas su na programu mečevi sedmog dana na Rolan Garosu, a uz alo.rs možete pratiti najnovija dešavanja iz Pariza. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading