NOVAK PROGOVORIO O ONOME ŠTO SVE ZANIMA Đokovićeva izjava napravila lom u svetu tenisa
AP Photo/Thibault Camus

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala Rolan Garosa pobedom nad Aljaža Bedenea i zakazao okršaj sa omalenim Argentincem Dijegom Švarcmanom.

Nakon trijumfa Nole je govorio o raznim temama, a jedno od pitanja bilo je vezano za Australijan open, a Nole je sve iznenadio odgovorom da želi da se vrati naredne godine.

- Što se tiče Vlade, da, čuo sam vesti, ali ne znam ništa o mojoj vizi, da li će mi biti vraćena, da li će mi dozvoliti da se vrati u Australiju. Želeo bih. Želeo bih da odem i igram Australijan open. Ako dobijem šansu da se vrati u Australiju i na mesto gde sam ostvario najveće uspehe na Grend slemu u karijeri. Voleo bih da se vratim - istakao je Novak.

NOVAK PROGOVORIO O ONOME ŠTO SVE ZANIMA Đokovićeva izjava napravila lom u svetu tenisa

AP Photo/Thibault Camus

 

Obradovale su Noleta vesti da su izbeglice iz ozloglašenog hotela u Melburnu puštene.

- Ako je to tačno, srećan sam, zato što je sve to za njih bilo jako teško, posebno za one koji su tamo bili devet godina. Ja sam ostao tri nedelje, ne mogu ni da zamislim kako je provesti devet godina. Nisu uradili ništa pogrešno. Ne razumem zašto, ali ako sam uspeo bar malo da osvetlim situaciju, srećan sam, zato što sam im dao šansu u drugoj zemlji. Ne znam da li su neki od njih ostali u Australiji ili ne, ali znam da je Ali (momak sa kojim je pričao prim. aut) otišao u Ameriku. Video sam to, te fotografije. Bio sam srećan, on je srećan, zato što će živeti slobodno. Potcenjujemo slobodu. Dok stvarno to ne doživiš, nemaš pojma kakav je to osećaj kada ti oduzmu slobodu - rekao je Đoković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading