TRKA ZA NAJBOLJEG NA SVETU Evo šta Rafa kaže o svojim najvećim rivalima!
AP/Michel Euler

 

Španac je pred nastup u meksičkom Akapulku, gde mu je prvi rival Rejli Opelka, pričao o Novaku Đokoviću, osvajanju Australijan opena, ali i o statusu najvećeg tenisera svih vremena.

Naravno, u trouglu sa Đokovićem i Rodžerom Federerom, Nadal nije mogao da se izjasni, ali je dao zanimljivo viđenje. 

- Nije na meni da pričam o tome jer sam umešan u tu temu. Razumem debatu. Na kraju kada se završe naše karijere sumira se po ukusu - počeo je Nadal.

Jedno je sigurno – uradili su više nego što su mogli i da zamisle.

- Federer, Đoković i ja smo uradili više nego što smo mogli da sanjamo. Neka pričaju stručnjaci, ja sam posvećen igranju. Mogli bi da se navedu argumenti različitih vrsta. Sve zavisi šta kažete, ali svi argumenti su validni.

TRKA ZA NAJBOLJEG NA SVETU Evo šta Rafa kaže o svojim najvećim rivalima!

EPA-EFE/YOAN VALAT

 

 

DA LI JE OVO ZNAK DA ĆE NOVAK IGRATI NA VIMBLDONU? Britanci spremaju veliko iznenađenje, uslediće nešto potpuno neočekivano

Nadal je sada na 21. Grend slem titulu, jednoj više od Đokovića i Federera, nakon što je slavio na Australijan openu u odsustvu svetskog broja jedan.

-Otvoreno prvenstvo Australie je jedan od najuzbudljivijih turnira u mojoj karijeri iz različith razloga. Došao sam sa timom dan kasnije, a morali smo da radimo nekoliko stvari kod kuće. Vratio sam se treninzima i osećao sam se sve bolje - zaključio je Nadal. 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading