DA LI JE OVO ZNAK DA ĆE NOVAK IGRATI NA VIMBLDONU? Britanci spremaju veliko iznenađenje, uslediće nešto potpuno neočekivano
Tanjug/Ap

Nekadašnji direktor Australijan opena Pol Meknami ubeđen je da će najbolji teniser sveta Novak Đoković igrati na Vimbldonu.

Novak je na najprestižnijem turniru na svetu slavio šest puta, a Australijanac veruje da će i ove godine igrati u Londonu.

Prošle godine Đoković je u finalu pobedio Matea Beretinija.

DA LI JE OVO ZNAK DA ĆE NOVAK IGRATI NA VIMBLDONU? Britanci spremaju veliko iznenađenje, uslediće nešto potpuno neočekivano

EPA-EFE/Peter Nicholls

 

Nikada Novak nije imao veliku podršku na Vimbldonu, ali ove godine bi to moglo da se promeni. Meknami smatra da će Srbin biti dočekan ovacijama.

- Vimbldon će biti bezbedno mesto za Novaka Đokovića, mada možda neće naići na takvu ljubav ove godine. Ja nekako verujem da će dobiti velike ovacije ako mu dozvole da izađe i brani titulu - kaže Meknami.

NOVAK PRIČAO O IBRI I RODŽERU Federer je osvajao osam puta Dubai, ali ja sam i dalje na vrhuncu igre!

On je dodao da nije mala stvar doneti odluku kakvu je doneo Đoković, koji je nedavno rekao da ne planira da se vakciniše protiv koronavirusa čak i po cenu da ne igra na najvećim turnirima.

- Oni koji poštuju igru, i oni koji vide da je spreman da se odrekne svog mesta u istoriji, shvataju da to nije mala stvar, stajati uz svoje principe - poručio je Meknami.

ISTOPILA SE NOVAKOVA PREDNOST, OBRISANI MU POENI! Đoković u ponedeljak ostaje bez prvog mesta?

Podsećamo, Novak u ponedeljak startuje na turniru u Dubaiju, a rival u prvom kolu mu je Italijan Lorenco Museti. Očekuje se da meč počne oko 17.30 časova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading