EKSKLUZIVNI PAPARACO Novak Đoković s novom amajlijom trenira u Beogradu: POVRATAK VUKA (FOTO)
Foto: ALO/Aleksandar Nalbantjan

Snaga, izdržljivost, sloboda, istrajnost. Četiri reči ispisane na amajliji vuka koje Novak Đoković nosi oko vrata!

Najbolji teniser sveta ovih dana trenira u Beogradu, a Alo! vam ponovo donosi ekskluzivne paparaco fotke.

Oštro oko našeg fotoreportera uhvatilo je Đokovića na teniskim terenima na Dorćolu kako izlazi iz svog automobila i ulazi u sportski kompleks. Ono što nam je privuklo posebnu pažnju jeste nova ogrlica oko vrata prvog reketa sveta. Naime, Novak na kanapčiću nosi dve pločice - jednu s likom vuka, a drugu s ugraviranim natpisom: Duh vuka - snaga, izdržljivost, sloboda i istrajnost.

Već duže vreme Đoković se povezuje s ovom veoma posebnom divljom životinjom, inače mitskim simbolom srpskog naroda. Vuk je sinonim za inteligenciju, moć, hrabrost, pobedu. On nikoga ne sluša i nikome ne služi - kao što je Nole pokazao i nedavno, boreći se za svoja prava u Australiji.

- Odrastao sam u teško vreme za moju zemlju, ali neuspeh nikada nije bio opcija ni za mene ni za moju porodicu i uvek smo pronalazili način da preživimo. To je ojačalo moj karakter i deo toga dolazi što sam mnogo vremena proveo trenirajući s vukovima i ovo je energija vukova - rekao je jednom prilikom Đoković.

EKSKLUZIVNI PAPARACO Novak Đoković s novom amajlijom trenira u Beogradu: POVRATAK VUKA (FOTO)

Foto: ALO/Aleksandar Nalbantjan

 

 

U poslednje vreme srpski as sve češće spominje vuka, a na US Openu u septembru prošle godine njegova supruga Jelena nosila je majicu s Novakovim likom i posebnim natpisom „Trčim sa svojim vukom“. I otac najboljeg tenisera sveta Srđan Đoković je tokom nevolja svog sina u Melburnu objavio na Instagramu fotografiju Novaka i uz njega sliku ove fascinantne životinje.

Osim novog lančića na vratu, na juče napravljenim fotografijama mogli smo videti da se srpski teniser ne odvaja od darova koje je dobio pre nekoliko dana tokom boravka na Ostrogu. Dok je s uključenim zvučnikom  razgovarao telefonom, Nole je iz kola iznosio lične stvari, a kesa sa slikom manastira ostala je u njegovom gepeku.

EKSKLUZIVNI PAPARACO Novak Đoković s novom amajlijom trenira u Beogradu: POVRATAK VUKA (FOTO)

Foto: ALO/Aleksandar Nalbantjan

 

Koferče od krokodila

Lične stvari Novak Đoković nosi u dizajnerskoj torbi od krokodilske kože. U pitanju je „erme“ koferče retro stila u koje staju najneophodnije stvari. Inače, „erme“ torbe su stvar prestiža među poznatima, a njihove cene kreću se od nekoliko hiljada do nekoliko stotina hiljada dolara.

Đoković u Beogradu trenira i sprema se za naredni izazov, a to će, prema informacijama organizatora, biti Dubai, koji je Srbin osvajao u pet navrata, poslednji put pre dve godine. Ukoliko potvrdi učešće u Emiratima, Nole će prvi put u 2022. igrati od 21. do 26. februara.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Bane

27.01.2022 10:34

Vuk je zastitnik Srba, zivotinja totem, zastitnik Srba. Zmija je zastitnik kucnog praga, a zmaj zivotinja koju Srbi vole. Orao je simbol Rimskog carstava, a Nemanjici ga preuzimaju kao naslednici po propasti Carigrada, a nakon pada despotovine, ti naslednici su postali Rusi.

Vuk

27.01.2022 10:49

Na današnji dan Sv Save - vukovi su psi Svetoga Save. Živ ti nama bio, onaj vuk što se napaja iz krsta.