EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Novak ponovo u Beogradu, evo kako provodi dane! (FOTO GALERIJA)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Novak Đoković od momenta deportacije iz razumljivih razloga zaobilazi domaće i strane medije, ali fotoreporter Alo! je uspeo juče da mu uđe u trag i tom prilikom da napravi ekskluzivne snimke.

Na minusu i zimi koja štipa za oči, Noleta smo zatekli na Donjem Dorćolu prilikom dolaska na trening u očiglednoj želji da se što pre vrati u šampionsku formu.

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Novak ponovo u Beogradu, evo kako provodi dane! (FOTO GALERIJA)

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Nole je došetao opušten u trenerci, vidno raspoložen, štiteći se od zubatog sunca zatamnjenim naočarima i tom prilikom je uz osmeh preko spikerfona razgovarao mobilnim telefonom.

DILEME VIŠE NEMA Potvrđeno je, Novak igra!

Još jednom smo na delu mogli da se uverimo koliko Đoković, zapravo, živi kao sav normalan svet. Do Teniskog centra „Novak“ stigao je automobilom, bez pratnje i bez ličnog obezbeđenja. Pored sportske torbe za trening, iz gepeka je izvadio kesu sa darovima iz Ostroga.

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Novak ponovo u Beogradu, evo kako provodi dane! (FOTO GALERIJA)

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Podsetimo, samo pre pet dana, jedan od najboljih sportista sveta je posetio čuveni manastir u Crnoj Gori i tom prilikom bio gost mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija. Tada je na poklon dobio ikonu Svetog Vasilija Ostroškog, kao i još niz pratećih darova koje je bratstvo namenilo njemu i njegovoj porodici. Prvi reket sveta se tom prilikom poklonio moštima svetog Vasilija Čudotvorca.

 

Nema sumnje da je i poseta ovoj svetinji doprinela njegovom duhovnom miru i dobrom raspoloženju. Uostalom, govoreći o veri, Nole je jednom prilikom izjavio:

- Molim se svakog jutra. Prvo izrazim zahvalnost za zdravlje, na prilikama da nastavim svoju evoluciju kao multidimenzionalno biće u ovom životu. Zahvalan sam Bogu na porodici, na osećanjima, što se budim u velikom krevetu da bih video najlepše izlaske sunca. Na tome što nastavljam da radim na stvarima o kojima sam govorio, da naporno radim i treniram, na obavezama koje imam kao otac i suprug.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Aleksandar Poledica

26.01.2022 08:17

Toje pravi hriscanin, sin, otac, suprug, na prvom mestu porodica. Kada to sve ima sa bozijim darom, prepreke u zivotu nema.