NOVAK JE U PRITVORU! Oglasio se sveštenik kome je zabranjena poseta Đokoviću
EPA/ DEAN LEWINS

Čak ni sveštenik pravorslavne crkve, Milorad Lončar nije smeo da ga poseti na Božić.

Sveštenik Lončar bio je gost Jutarnjeg programa RTS-a, gde je govorio šta se sve dešavalo iza kulisa i šta je bio razlog odbijanja od strane australijskih policajaca.

- Dozvolu je zatražio naš episkop iz Sidneja. On je tražio dozvolu da ja posetim Novaka, ali sam dobio informaciju od gospođe Anđele iz australijskog departmana. Rekla mi je da zna da treba da posetim Novaka u ime SPC, ali da nažalost ne može doći do takve posete. Zabranjen je pristup, odnosno posete, za sve ljude koji žele da odu u taj pritvor. Iznenađen sam, ovo je zemlja u kojoj živim 46 godina i pastirska poseta nikome nije odbijena. Išao sam u zatvor, bolnicu, da posetim bilo koga. Nikada nisu odbijane takve posete - rekao je sveštenik

Zatim je objasnio da je mesto gde je Novak smešten "pritvor", a ne hotel i da je zemlja trenutno u političkom razdoru.

- Novak je zapravo u pritvoru, to je centar za deportaciju, a ne hotel. Ne samo u srpskoj zajednici gde su svi upoznati sa Novakovim slučajem, cela Australija govori o ovome. Trenutno je zemlja podeljena na one koji su protiv Vlade Australije i odluke da zatvore Novaka, kao i onih koji su protiv Novaka jer navodno ne poštuje zakone u Australiji. Oni podržavaju gospodina Morisona i njegove neprihvatljive izjave o Novaku Đokoviću - dodaje Lončar.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading