Novak i Rafa
Foto: EPA/EPA-EFE/RITCHIE TONGO

Španski teniser Rafael Nadal razbesneo je tenisku javnost izjavom o Novaku Đokoviću. Iako rivali na terenu, Nole je uvek pokazivao veliko poštovanje prema Špancu, koji to nije učinio sada kada Srbin prolazi kroz gotovo sigurno najteži period u karijeri.

EVO KAKO ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA U AUSTRALIJI! Češka teniserka koju su prebacili u Novakov hotel progovorila nakon drame!

ANA IVANOVIĆ SE OGLASILA! Usred haosa u Australiji, srpska teniserka poslala MOĆNU poruku! (FOTO)

- Da je hteo, igrao bi ovde u Australiji bez problema. On sam donosi odluku. Svako je slobodan da donosi svoje odluke, ali onda postoje neke posledice, zar ne? - rekao je Nadal.

Nakon toga stigle su poruke njegovih sunarodnika, Španaca, koji su prepoznali da Rafa nije uradio pravu stvar, okrenuo je leđa kolegi i pokazao se kao loš čovek.

- Ja sam Španac, ali me više predstavlja ovaj drugi čovek na fotografiji i poistovećujem se sa njim, a ne sa ljudima poput tebe, koji su saradnici tiranije. Znaš kome se nadam da će pobediti! - napisao je jedan Španac uz fotografiju Novaka Đokovića u komentaru.

 

 

- Već imamo pobednika... ali hvala na upozorenju, više volim nekoga ko brani slobodu nego titulu - bio je još jedan komentar upućen španskom teniseru.

 

 

- Šta kažeš za ovu teniserku koja želi da se vakciniše, ali pošto nije iz Fajzerom, ne može da igra. Lako je ućutati i biti kukavica i doprineti diskriminaciji. Razočarali ste me kao sportista i kao osoba - napisao je jedan španski navijač uz link ruske teniserke koja ne može na Australijan open jer je vakcinisana ruskom Sputnjik V vakcinom.

 

 

- Pao mi je mit! Čak i da pobediš izgubićeš, meni je kolega ispred svakog trofeja, danas me sramota da vidim kako je za tebe važnije da potoneš i da ružiš partnera, nego da budeš uz njega i podržiš ga. Žao mi zbog tebe.

 

 

To su samo neki od komentara, a ima ih na stotine...

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
POPE

29.01.2022 23:37

@pera 1 - On je za Novaka gospodin sa veliko G.